Presentaties

Een overzicht van alle presentaties van Zetacom.

KCC Congres

Tijdens het KCC Congres vertelt gemeente Maastricht over Unify OpenScape UC met het Klant Contact Center, geïmplementeerd door Zetacom.

Om de burger echt centraal te kunnen stellen, is het belangrijk dat u over de juiste digitale hulpmiddelen beschikt. Snel kunnen overleggen via telefoon, chat of e-mail. Eenvoudig vinden van een beschikbare collega of flexibel bijschakelen van extra collega’s.Gemeente Maastricht vertelt over de optimalisatie van hun klantenservice waarmee zij de burgers snel en effectief helpen. Zij is daarbij flexibel bij veranderende omstandigheden, wordt volledig ontzorgd voor het beheer en bespaart ook nog eens kosten.

Bekijk hier de video: http://youtu.be/x1FUSC_YEeQ

 

Virtualisatie

Zetacom’s consultant Michael van Schagen legt moeilijke dingen makkelijk uit. In het eerste deel: virtualisatie. In 15 slides leest u over het wat, waarom en hoe van virtualisatie van telefonie.

 

Ascom Zetacom Zorg Seminar 

Ascom heeft een zorgcommunicatieysteem dat aan de nieuwe eisen voldoet. Dat doen zij door de hele keten te leveren en te certificeren. Zij zullen hun oplossing en de specifieke voor- en nadelen die deze met zich meebrengt, presenteren.

Zetacom ZORG Seminar, 31 oktober 2013

Medische alarmering – Zetacom Zorg Seminar

De regelgeving omtrent medische alarmering staat op het punt strenger te worden en dat heeft serieuze consequenties voor elk ziekenhuis. Veel ziekenhuizen zijn hier op één of andere manier mee bezig. We willen een aantal aspecten hiervan belichten en op die manier onder de aandacht brengen.

Zetacom ZORG Seminar, 31 oktober 2013

 

Visie op de zorg – Zetacom Zorg Seminar 

Bezuinigingen en personeelstekorten zullen de zorg de komende jaren ingrijpend doen veranderen. Zetacom denkt graag in oplossingen en licht toe welke mogelijkheden er op het gebied van communicatieoplossingen zijn, om deze uitdagingen aan te gaan.

Zetacom ZORG Seminar, 31 oktober 2013

 

Visie op de zorg 2 – Zetacom Zorg Seminar

De zorgmarkt is in beweging; de tendens is dat ouderen steeds langer thuis moeten blijven wonen. Met de juiste technische ondersteuning en de inzet van mantelzorgers kan dit gerealiseerd worden, zonder op kwaliteit in te leveren. Zetacom presenteert zijn visie en vertelt welke mogelijke oplossingen beschikbaar zijn.

Zetacom ZORG Seminar, 31 oktober 2013

 

Business Case Hosted Telefonie 

Business Case over hoe hosted telefonie wordt geïmplementeerd bij de 85 autodealers van de Stern Groep. Geen eigen, vaste telefooncentrale meer in huis, maar alles uit de cloud. Betalen per maand en eenvoudig groeien en krimpen. Beheer en upgrades worden (automatisch) gedaan door de leverancier.

Presentatie op 9 oktober 2013 door Sjaak Werkhoven (accountmanager Zetacom) en Rinke Nijdam (ICT Manager Stern Groep).