Netwerken

Als system integrator zorgt Zetacom voor een stabiele en complete ICT-infrastructuur binnen uw organisatie. Zetacom heeft zich gespecialiseerd in vaste en draadloze netwerken, gevirtualiseerde omgevingen en de beveiliging voor het MKB, grootzakelijk en de zorg.

Organisaties maken gebruik van vele apparaten en technologieën om de juiste diensten te kunnen verlenen. Het functioneren van al deze apparatuur is afhankelijk van één element: de ICT-infrastructuur. De ICT-infrastructuur vormt de ruggengraat van uw organisatie.

Voor zowel het MKB als grootzakelijke organisaties verzorgt Zetacom een betrouwbaar en veilig ICT-infrastructuur. Zetacom heeft zich gespecialiseerd in vaste en draadloze netwerken, gevirtualiseerde omgevingen en de beveiliging. We leveren zowel vaste als draadloze netwerken, zoals LAN netwerken, WLAN netwerken, WAN verbindingen, ISDN en SIP trunks. Voor het opzetten van een netwerk werken we uitsluitend met A-merken.

LAN netwerk bedraad

Uw virtualisatie omgeving wordt verbonden met uw Core netwerk infrastructuur. Dit hart van uw netwerk wordt gebaseerd de juiste Core switches, dan wel niet modulair opgebouwd om de juiste efficiëntie en groei mogelijkheden te faciliteren.

Deze cruciale netwerkomgeving kan zonder complexe oplossingen redundant worden uitgevoerd. Eenvoudig en doeltreffend. Om de verbinding te maken naar uw werkplek maakt Zetacom graag gebruik van de beter begrootbare PoE edge switches uit het HP portfolio.

 

Draadloos WLAN netwerk

Een draadloos netwerk (WLAN) wordt vaak toegepast bij laptops en draadloze spraakcommunicatie. Voor de meest passende oplossingen heeft Zetacom een breed portfolio voor beveiligde, betrouwbare en snelle draadloze netwerken van meerdere providers.

Virtualisatie

Zetacom heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten en onderhouden van slim ontworpen virtualisatie omgevingen. Zetacom heeft veel onderzoek en ervaring opgedaan in het ontwerpen van een omgeving die goed aansluit bij uw wensen, rekening houdt met groei én geld bespaart.

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging is voor iedere organisatie van groot belang. Het datanetwerk moet goed beschermd worden tegen indringers, virussen of aanvallen. Als system integrator leveren we oplossingen om apparatuur, systemen en data zo goed mogelijk te beveiligen tegen minimale risico’s.

Nog niet kunnen vinden wat het beste bij u past?

Neem dan contact op met één van de specialisten van Zetacom.
Stuur een mail naar info@zetacom.nl of bel met 088 938 2200.