Draadloos WLAN netwerk

Onze klanten kunnen real-time informatie over hun bekabelde, WiFi en wide-area netwerken van de publieke cloud krijgen: Hetzij via REST API’s, dan wel ingebouwd in het management dashboard. Aangedreven door Aruba Central kunnen onze klanten meerdere ongelijksoortige netwerken ondersteunen vanuit één locatie.

WLAN netwerk

Herken wat er op uw netwerk gebeurt

Veiligheid begint met inzicht in wat er op het netwerk zit: Unmanaged smartphones, privé tablets van medewerkers, IoT-apparaten. Allemaal verhogen ze de bedreiging van de veiligheid. De nieuwe Aruba ClearPass Universal Profiler geeft u een eenvoudige en kosteneffectieve manier om te herkennen wat er op bedrade en draadloze netwerken gebeurt, zodat u stappen kunt ondernemen om het netwerk te beschermen.

Machtiging op naam

De door Zetacom geïmplementeerde Aruba Mobile First-architectuur is een gecombineerd bedraad en draadloos netwerk, bestaande uit toegangspunten, mobiliteitscontrollers en switches van HPE/Aruba. Het Aruba AirWave Network Management-platform is speciaal ontwikkeld voor het beheer van de volledige omgeving (bedraad en draadloos). Daarbij geeft Aruba ClearPass elke aangesloten gebruiker machtigingen op maat.

Gecontroleerde implementatie

Het voordeel voor organisaties die de geïntegreerde aanpak van Zetacom en HPE/Aruba overnemen is de mogelijkheid om de vereiste functionaliteit geleidelijk in te voeren.

Meer informatie en advies?

Zetacom begeleidt u bij elke stap in het proces om de infrastructuur van uw organisatie naar een mobile-first digitale werkplek te transformeren, met inbegrip van planning, ontwerp, implementatie en beheer.

Meer weten over dit onderwerp?

service medewerker
Draadloos LAN netwerk

Draadloos netwerk

voor Hockeyclub L.S.C. Alecto Wifinetwerk

Partners

Zetacom werkt samen met de volgende partners.