Netwerken voor de zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel. Een goed voorbeeld hiervan is het video consult . Daarnaast wordt er gewerkt aan een VR mogelijkheid voor kinderen zodat zij kunnen meekijken bij een operatie, of uitleg kunnen krijgen over bepaalde ingrepen. Deze opties vragen veel van de infrastructuur en ziekenhuizen dienen in toenemende mate te voldoen aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan veilige en stabiele netwerken.

netwerken voor de zorgZetacom draagt zorg voor uw netwerk

Voor ziekenhuizen is een optimaal netwerk een basisvoorwaarde om essentiële informatie en applicaties naar apparaten van medewerkers, patiënten en bezoekers te kunnen sturen. Zo kunnen zij overal, op elk moment en met ieder apparaat eenvoudig toegang krijgen tot de juiste informatie. Ook is de nieuwe infrastructuur geschikt om nieuwe toepassingen te introduceren.  Denk daarbij aan actuele ontwikkelingen in de zorg op het gebied van tracking en tracing, en routebepaling voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Met jarenlange expertise in de zorgsector weet Zetacom als geen ander waar de belangrijkste aandachtspunten liggen bij een gedegen netwerkoplossing. Neem daarom voor meer informatie vrijblijvend advies op met één van onze netwerkspecialisten op 088 938 2200. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden van veilige, toekomstbestendige netwerken voor de zorg.

Meer weten over dit onderwerp?

Gabor Schilten