Zakelijk netwerk

Is uw netwerk al ingericht op BYOD (Bring Your Own Device) waarbij iedere bezoeker met willekeurige tablet, laptop of smartphone direct kan inloggen? Heeft u IoT (Internet Of Things) al een plaats gegeven in uw kritische informatiestromen ? Wilt u uw organisatie ook klaarstomen voor mobile-first? Kortom: Heeft u al een plan voor uw netwerk?

zakelijk netwerk

Uw zakelijk netwerk in goede handen

Zetacom begeleidt u bij elke stap in de transformatie naar een mobiele digitale werkplek  met inbegrip van ontwerp, implementatie en integratie. Met Zetacom kiest u voor een betrouwbaar en veilige netwerkoplossing met:

Single Point of Contact

Met Zetacom heeft u één aanspreekpunt voor uw totale netwerkoplossing, waarbij wij de  gehele integratie coördineren en begeleiden.

End-to-end oplossingen

Omdat u een complete oplossing zoekt, begeleiden wij het gehele traject. Vanaf het in kaart brengen van de netwerkbehoefte tot en met de gehele implementatie en beheer van uw netwerk.

Specialistische kennis en ervaring

Zetacom bezit niet alleen expertise op het gebied van netwerken, maar ook op de diensten en applicaties die op het netwerk draaien, zoals telefonie, locatiebepaling en andere bedrijfskritische informatiestromen.

Onderscheidende features

De netwerkoplossingen van Zetacom zijn uniek vanwege de samenwerking met HPE incl. Aruba. Het onderscheidende vermogen zit in de draadloze infrastructuur die wordt aangeboden: Unieke oplossingen wat betreft toegang, beheer en veiligheid. Bijeengebracht door de jarenlange ervaring van beide organisaties.

Scherpe prijsstelling

Zetacom biedt u een veilig netwerk dat voldoet aan de huidige en toekomstige wensen van medewerkers, klanten en gastgebruikers. Tegen minimale investeringen en een scherp tarief per maand.

Meer weten over dit onderwerp?

Vaste telefonie zakelijk

Partners

Zetacom werkt samen met de volgende partners.