Telefonie

Zetacom helpt organisaties met hun telefonie- en communicatievraagstukken voor de zakelijke markt. Of u nu flexibiliteit, kosten besparingen, geavanceerde functionaliteit belangrijk vindt, of dat u het beheer in huis wilt houden of liever uitbesteed. Zetacom heeft de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat uw telefonieomgeving maximaal aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Als system integrator levert Zetacom een breed aanbod aan communicatiediensten en leveren we communicatieoplossingen in een breed scala aan sectoren in het MKB en grootzakelijke markt. Bekijk ons uitgebreide dienstenportfolio.

Cloud telefonie MKB

NFON cloud telefonie is speciaal voor het MKB. U belt voordelig via internet. NFON neemt u per maand af als dienst. Hierdoor is het zeer flexibel en biedt het dezelfde functionaliteiten als bij een vaste telefooncentrale, maar heeft u niet de hoge investerings- kosten. Ideaal voor snelgroeiende bedrijven.

Vaste telefonie zakelijk

Vaste telefonie voor zakelijk gebruik is geschikt voor organisaties die het beheer in huis willen houden, telefonie willen integreren met backofficesystemen of specifieke gebruikerstoepassingen hebben. Zetacom levert vaste telefonie voor bedrijven en organisaties van één tot 100.000 medewerkers.

Zakelijk mobiel bellen

Bij Zetacom kunt u terecht voor zakelijke mobiele telefonie voor 10 tot meer dan 10.000 gebruikers. Wij werken samen met verschillende providers en zoeken naar de beste oplossing. Met zakelijk mobiel bellen van Zetacom profiteert u van veel kennis, goede service en betrouwbare dekking.

Draadloze communicatie

Draadloze communicatie is vaak essentieel in een bedrijfkritische werkomgeving, bijvoorbeeld in de zorg voor berichtenverkeer en alarmeringsmogelijkheden. Zetacom onderscheidt binnen de draadloze communicatie PrivateGSM, IP DECT en voice over wifi.

Location Based Services

Met Location Based Services kunt u de locatie bepalen van objecten of personen en op die manier efficiënter werken. Locatiebepaling wordt veel toegepast in de zorg, maar ook om logistieke processen te optimaliseren. Zetacom werkt met vooraanstaande merken zoals Ekahau en Aeroscout.

Nog niet kunnen vinden wat het beste bij u past?

Neem dan contact op met één van de specialisten van Zetacom.
Stuur een mail naar info@zetacom.nl of bel met 088 938 2200.

Klanten

Zetacom verzorgde eerder telefonieoplossingen voor o.a.: