Zakelijk mobiel bellen

Bij Zetacom kunt u terecht voor zakelijke mobiele telefonie voor 10 tot meer dan 10.000 gebruikers. Wij werken samen met verschillende providers en zoeken naar de beste oplossing. Met zakelijk mobiel bellen van Zetacom profiteert u van veel kennis, goede service en betrouwbare dekking.

Zakelijk mobiel bellen

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn? Bij Zetacom kunt u terecht voor zakelijk mobiel bellen voor 10 tot meer dan 10.000 gebruikers. Als onafhankelijk partner werkt Zetacom al jarenlang samen met gerenommeerde providers zoals Vodafone, Telfort en T-Mobile. Zetacom onderhoudt rechtstreeks contact met de providers, waardoor er intern veel kennis over de markt is op gebied van mobiele telefonie. Hierdoor is Zetacom in staat om de beste mobiele oplossing te vinden voor uw organisatie. Met zakelijke mobiele telefonie van Zetacom profiteert u van veel kennis, goede service, betrouwbare dekking en aantrekkelijke tarieven voor mobiel bellen.

Zakelijke mobiele telefonie – de juiste balans

Voor de beste oplossing op het gebied van zakelijk mobiel bellen inventariseert Zetacom uw mobiele communicatiewensen en wordt er vervolgens een analyse uitgevoerd. Op basis van deze analyse is Zetacom in staat de juiste balans te vinden tussen eisen, wensen en kosten.
Er zal samen met u kritisch gekeken worden naar:

  • Heeft u al hardware voor het gebruik van data?
  • Heeft u voldoende data?
  • Heeft u het overzicht van uw abonnementen nog?
  • Heeft u grip op de kosten?

Totaaloplossing

Zetacom is niet alleen leverancier van zakelijke mobiele telefonie, maar biedt u ook een totaaloplossing voor zakelijke telefonie voor uw organisatie. Er wordt graag meegedacht over hoe u efficiënter, flexibeler en goedkoper kunt werken en tegelijkertijd medewerkers meer mogelijkheden kunt bieden. De kracht van Zetacom is dat verschillende producten zodanig gecombineerd kunnen worden, opdat een oplossing ontstaat die optimaal aansluit op uw eisen en wensen. Hierdoor kan Zetacom u volledig ontzorgen. Zetacom is naast zakelijk mobiel bellen ook gespecialiseerd in vast-mobiel integratie.

Vast-mobiel integratie

Met vast-mobiel integratie zijn de grenzen tussen vaste telefonie zakelijk en zakelijke mobiele telefonie verdwenen. De mobiele telefoon wordt dan namelijk aangesloten op de bedrijfstelefooncentrale en gaat zich als een vast bureautoestel gedragen. Eén van de grote voordelen die dit oplevert is kostenbesparing, omdat het de kosten voor mobiel bellen vermindert.

Sterk aanbod mobiele telefonie

Zetacom heeft een sterk aanbod met scherpe tarieven, al dan niet in combinatie met een gedegen vaste telefonie oplossing. Neem daarom direct contact op voor de mogelijkheden voor uw eigen organisatie.


Brochure Zetacom Mobiel

In deze brochure leest u meer over zakelijk mobiel bellen van Zetacom.

Meer weten over dit onderwerp?

Monica van Vulpen

Partners

Zetacom werkt samen met de volgende partners.