Zorgsystemen

Zetacom is gespecialiseerd in op maat gemaakte zorgsystemen. Samen met gerenommeerde leveranciers en partners, zoeken we samen met u naar een betrouwbare en passende zorgoplossing voor uw communicatiewens.
Inmiddels koos meer dan 25% van de Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen voor een oplossing of de service van Zetacom.

Speciaal voor deze doelgroep is het Zetacom Zorgconcept ontwikkeld. Hier vindt u alles over verpleegoproepsystemen, alarmservers, extramurale zorg, persoonsalarmering, camerabewaking, huisautomatisering en ontruimingsinstallaties.

Zetacom ZorgTotaal

Speciaal voor verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en thuiszorg heeft Zetacom het ZorgTotaal concept ontwikkeld en biedt daarmee een complete implementatie van zorgsystemen op basis van ZorgTotaal.

Zetacom Zorgconcept

Als system integrator ontwikkelde Zetacom het Zetacom Zorgconcept: een totaalconcept speciaal voor de zorgmarkt (care en cure). Inmiddels koos ruim 25% van de ziekenhuizen al voor de expertise van Zetacom.

Verpleegoproepsysteem

Met een verpleegoproepsysteem kunnen cliënten of patiënten een verpleegkundige oproepen. Tegenwoordig zijn dit oproepsystemen met zeer uitgebreide mogelijkheden, zoals draadloos alarmeren en locatiebepaling. Een verpleegoproepsysteem leveren wij van vooraanstaande merken.

Zorg en ICT

De juiste netwerkinfrastructuur is in de zorgsector erg belangrijk, omdat alle systemen naadloos met elkaar moeten samenwerken. Bij Zetacom hebben we per sector een blauwdruk van het ideale ontwerp.

Beeldcommunicatie in de zorg

Beeldcommunicatie biedt vele mogelijkheden om efficiënter te werken en de kwaliteit van zorg te verhogen. Het wordt daarom ook steeds vaker toegepast voor ouderen in woon-zorginstellingen, maar ook voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Daarnaast kan beeldcommunicatie ondersteunend zijn bij thuiszorg en mantelzorg.

Domotica

Domotica is de integratie van technologie en diensten om de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. Zetacom past domotica met name toe voor woon-zorginstellingen voor ouderen, ziekenhuizen en voor de thuiszorg om ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

Personenalarmering

Zetacom biedt verschillende oplossingen voor personenalarmering. Bij personenalarmering heeft een persoon een apparaat met de mogelijkheid tot het maken van een alarm. Dit kan met of zonder locatiebepaling. Deze apparaten werken op basis van gsm, DECT of wifi.

Extramurale zorg

Ouderen moeten steeds langer zelfstandig wonen. Domotica zal hierdoor ook in de extramurale zorg op veel grote schaal ingezet worden. Dit vergt steeds hogere eisen aan de extramurale zorg. Zetacom levert systemen zoals beeldcommunicatie en personenalarmering.

Alarmservers

Alarmservers worden voor verschillende doeleinden gebruikt in de zorg, industrie en zelfs gemeentes. Zetacom levert een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve alarmservers die perfect aansluiten bij uw omgeving en werkprocessen. Afhankelijk van uw situatie kan dit een medisch gecertificeerde app zijn voor secure messaging tot aan een message broker die verschillende systemen aanstuurt.

Alarmering messenger App

Voor personeel van organisaties met bedrijfskritische omgevingen, telt iedere seconde. Gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn dan ook eerste vereisten voor hun communicatiemiddelen. Speciaal voor deze doelgroep heeft Zetacom het Zetacom Alarmering Messenger App systeem ontwikkeld.

CCTV Camerabewaking

CCTV camerabewaking kan deel uitmaken van een reeks maatregelen en kan worden geïntegreerd met andere systemen, zoals een deur-intercom systeem, het verpleegoproepsysteem of voor verificatie van zorgalarmen. Zetacom levert CCTV systemen van Axis en Milestone.

Nog niet kunnen vinden wat het beste bij u past?

Neem dan contact op met één van de specialisten van Zetacom.
Stuur een mail naar info@zetacom.nl of bel met 088 938 2200.

Klanten

Zetacom verzorgde eerder zorgoplossingen voor o.a.: