Alarmering messenger App

Voor personeel van organisaties met bedrijfskritische omgevingen, telt iedere seconde. Gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn dan ook eerste vereisten voor hun communicatiemiddelen. Speciaal voor deze doelgroep heeft Zetacom het Zetacom Alarmering Messenger App systeem ontwikkeld.

Betrouwbare alarmering messenger app

De Zetacom Alarmering Messenger App draagt zorg voor draadloze communicatie op basis van Private gsm (pGSM). Gsm is een techniek die al sinds 1991 bestaat en nog steeds door vrijwel iedereen in het dagelijks leven gebruikt wordt. Met als enige verschil dat het gebruikte Gsm netwerk in de Zetacom alarmering messenger app omgeving, alleen beschikbaar is voor de bedrijfskritische gebruikers binnen uw bedrijf of organisatie. U bent mobiel bereikbaar met de betrouwbaarheid van een vaste lijn.

De voordelen van alarmering messenger app

 • Eén toestel, meerdere functionaliteiten
  Een aparte pager/pieper is niet meer noodzakelijk en terugbellen kan met hetzelfde toestel.
 • Berichtenapplicatie voor paging & interactieve messaging
  Zowel urgente als minder urgente oproepen kunnen worden ontvangen en beantwoord. Door verschillende audiovisuele notificaties kunt u de oproepen onderscheiden zonder fysiek het toestel te bedienen.
 • Persoonsbeveiliging
  Een noodoproep kan worden geplaatst vanaf het toestel naar bijvoorbeeld een collega of de beveiliging.
 • Toestelstatus notificaties
  Belangrijke toestelgegevens zoals de werking en beschikbaarheid zijn in één oogopslag inzichtelijk.
 • Beveiligde communicatie
  Het spraak- en berichtenverkeer is beveiligd tegen meeluisteren en meelezen zodat de privacy van gebruiker en patiënt gewaarborgd is.
 • Gebruiksgemak
  Door gebruik te maken van het moderne telefoonplatform Android, is een intuïtieve applicatie ontstaan. Android is wereldwijd het meest gebruikte platform voor smartphones. De keuze van toestellen is hierdoor enorm.
 • Naadloze integratie
  Zetacom Alarmering Messenger App integreert naadloos met ieder verpleegoproepsysteem, ontruiming-, brandmeld- of alarmserverinstallatie.
 • Solide toestellen
  Speciaal voor toepassingen in de zorg en industriële omgevingen zijn er Android Smartphone toestellen beschikbaar die waterdicht, krasbestendig, schok- en stootvast zijn. Dit zijn slanke en lichte toestellen die gemakkelijk op het lichaam kunnen worden gedragen.

Meer weten over dit onderwerp?

service medewerker