Vast-mobiel integratie

Wat is het eigenlijk?
 

 

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn? Zetacom biedt organisaties de mogelijkheid om vaste telefonie en mobiele telefonie volledig te integreren. Dankzij vast-mobiel integratie wordt zakelijk bellen een stuk eenvoudiger.

 

Vast-mobiel integratie, wat is het eigenlijk?

Met vast-mobiel integratie zijn de grenzen tussen vaste telefonie en mobiele telefonie verdwenen. De mobiele telefoon wordt namelijk aangesloten op de bedrijfstelefooncentrale en gaat zich als een vast bureautoestel gedragen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat u op uw mobiele telefoon bereikbaar bent onder uw vaste nummer, maar ook dat het vaste nummer wordt mee gestuurd bij uitgaande oproepen. Daarnaast worden functies zoals doorverbinden, adresboek van het bedrijf of het bekijken van de oproepgeschiedenis ook beschikbaar. Ook kunnen uw collega’s zien of u wel of niet in gesprek bent. Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om hun mobiel zowel zakelijk als privé te gebruiken, waarbij zijzelf een duidelijk onderscheid kunnen maken tussen zakelijk en privé gedrag.

Afhankelijk van de wensen van uw organisatie kan vast-mobiel integratie op verschillende manieren worden ingericht. De meest twee gebruikte methoden zijn forced-on-PBX of een app op de smartphone. Onze consultants adviseren u graag over de mogelijkheden en alternatieven. Zetacom put hierbij uit een enorme ervaring op dit gebied.

 

Voordelen van vast-mobiel op een rij

  • Door vaste en mobiele telefonie te integreren stelt u uw medewerkers in staat flexibeler te  werken.
  • Kwaliteit klantcontact verbetert: smartphones beschikken tegenwoordig over dezelfde functionaliteiten als vaste telefoons. Hierdoor bent u overal bereikbaar en kunnen we overal dezelfde kwaliteit bieden.
  • Financieel gewin: door de integratie vervallen de kosten tussen uw vaste en mobiele telefonie.
  • Bellen en gebeld worden op uw vaste, zakelijke nummer.
  • De voordelen van zakelijke telefonie op uw mobiele telefoon.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op

 

 

"Processen verlopen efficiënter en kosten worden verlaagd."

Johan Staring Directeur Zegers Bouw