11 juni 2017

Altijd en overal samenwerken. Het kan!

Binnen je organisatie moet je – om zo optimaal mogelijk je resultaten te behalen – op een efficiënte manier met elkaar communiceren en informatie delen. Met Skype for Business kan dat.

< Terug naar overzicht

We zijn tegenwoordig allemaal zo’n beetje 24\/7 online en voor iedereen en overal bereikbaar. De wereld kent wat dit betreft geen grenzen meer. Ook binnen je organisatie moet je – om zo optimaal mogelijk je resultaten te behalen – op een efficiënte manier met elkaar communiceren en informatie delen. Met Skype for Business heb je een communicatieplatform in handen waarmee dat kan.

Herken je (een van) de volgende situaties?

  • Je wil dat medewerkers vanuit verschillende kantoren realtime aanpassingen in een document kunnen doen.
  • Een uurtje brainstormen met wat mensen vanuit het hele land.
  • Iets uitleggen aan mensen die onderweg zijn.
  • Zeker weten dat iedereen op hetzelfde moment werkt met hetzelfde bestand.

Op een dergelijke manier samenwerken, met alle neuzen in dezelfde richting, kan best wat voeten in de aarde hebben.

Vanzelfsprekend verbonden zijn

Met Skype for Business is dat anders. Met dit platform is het vanzelfsprekend om continu met elkaar verbonden te zijn, via allerlei kanalen. Wat voorbeelden:

Je deelt je bureaublad met mensen in een videochat. Zij kunnen realtime aanpassingen in je presentatie op je bureaublad doen, terwijl je met elkaar overlegt.

Je hebt een Word document met opmerkingen van een collega gekregen. Je kunt op zijn profielfoto klikken en vanuit Word direct met hem chatten of bellen.

Je plant online meetings precies zoals je dat ook in Outlook doet. Mensen hebben alleen een telefoon of internetverbinding nodig om mee te vergaderen.

Je ziet de online status van je medewerkers. Een status staat bijvoorbeeld op ‘Niet storen’ als iemand in een presentatie zit. Berichtjes en telefoontjes worden dan tegengehouden.

Je kunt je gesprekken beveiligen met authenticatie- en encryptiemethoden.

Gebruiksvriendelijk en vertrouwd

De overstap naar Skype for Business is laagdrempelig. Dat komt vooral doordat het platform volledig geïntegreerd is met het nieuwste Microsoft Office pakket. Zo kan iedereen in vertrouwde programma’s als Word, Powerpoint en Outlook blijven werken en toch gebruikmaken van alle communicatiemogelijkheden.

Lekker Werken

Zetacom heeft lekker werken hoog in het vaandel staan. Skype for Business draagt daar zeker aan bij. Wil je weten wat Skype for Business voor jouw onderneming kan betekenen? En hulp bij het implementeren ervan? Neem dan contact op met ons op of bel 088 938 2200.