Nieuws

Grip op kritieke alarmering - Zetacom interview TBM Magazine 01/2022

Zoetermeer, 18 maart 2022

Grip op kritieke alarmering – Interview TBM Magazine 01/2022

Onlangs zijn onze Directeur Dick Dompeling en Business Development Manager Marieke van der Lans geïnterviewd over hoe Zetacom bijdraagt aan een betere zorg en efficiëntere inzet van zorgpersoneel. Het interview werd voltrokken door TBM Magazine, het kennis- en netwerkplatform voor ICT-resellers actief in voice, collaboration en netwerkbeheer.

Het is de missie van Zetacom in een notendop: door het bieden van intelligente ICT-oplossingen helpen wij de zorgketen goed functioneren. Onze uitgebreide dienstverlening en ervaring als system integrator maken dat onze klanten hun regierol goed kunnen uitoefenen. Wij begrijpen de zorg en helpen ziekenhuizen en zorginstellingen met hun transformatie naar smart hospitals.

Één geheel

Dankzij een slimmere ICT-inrichting en het koppelen van de juiste (medische) apparatuur worden alarmen veel gerichter en doelmatiger doorgegeven. Zetacom verzorgt de gehele infrastructuur voor zorgalarmering en integreert hiervoor de ‘bouwstenen’ van verschillende leveranciers tot een totaaloplossing. Alle componenten in de alarmketen functioneren als één geheel en worden teruggebracht naar één app en één toestel.

Het volledige artikel lezen?

Het volledige artikel (PDF) is te lezen via onderstaande link.

Grip op kritieke alarmering – TBM

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen via ons contactformulier.