27 maart 2020
Door Dick Dompeling

Meer informatie en tips over het coronavirus COVID-19

Meldt u gratis aan voor het online inbelspreekuur voor Microsoft Teams elke donderdag middag!

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een noodregeling voor digitale thuiszorg in het leven geroepen, SET Covid-19. Via de regeling is per aanvraag €50.000 beschikbaar voor de aanschaf en implementatie van digitale zorg. Aanvragen kunnen vanaf morgen woensdag 25 maart, 9 uur, worden ingediend.

Maatregelen Zetacom coronavirus COVID-19

Let op voor phishing mails!

Protocol Zetacom coronavirus

Onze Zorghelden kunnen nu gratis Branches gebruiken voor de officiële RIVM COVID-19 richtlijnen

Partnerupdates

Microsoft: Gratis Microsoft Teams voor zorgorganisaties

KPN: Gratis vergadernummer en bellen buiten de bundel

NFON: Thuiswerken met NFON

< Terug naar overzicht

In verband met de uitbraak en snelle stijging van het aantal besmettingen van het coronavirus zijn er inmiddels verregaande maatregelen genomen. Om de consequenties te minimaliseren wordt iedereen gevraagd om de sociale onthouding te betrachten en dat heeft ook gevolgen voor het werk. Waar mogelijk wordt mensen gevraagd om vanuit huis te werken en dit vraagt ook veel van de communicatiefaciliteiten. Dit treft ons allemaal en vraagt om verantwoordelijkheid en daadkracht.  


Zetacom
 faciliteert ziekenhuizen, zorgomgevingen, overheden en de zakelijke dienstverlening in bereikbaarheid en samenwerken. We zijn een 24-uurs organisatie die staat voor de bereikbaarheid, iets waar we vandaag de dag nog meer op leunen dan voorheen. Of het nu een zorg kritische omgeving, zoals een ziekenhuis of zorginstelling, betreft of een individu (/machine) in een productieomgeving, de bereikbaarheid is crucialer dan ooit. 

 

Daarom staan wij juist nu, in deze tijd met onze kennis en expertise klaar om u te helpen en te ondersteunen waar nodig. Lees ook over de maatregelen die Zetacom heeft genomen in verband met het coronavirus,

 

Ondervindt u problemen of heeft u vragen? Wij helpen u graag, laat het ons weten via 088 938 2222 of door direct contact op te nemen met een van onze collega’s.