4 december 2018

ZOETERMEER/MAASTRICHT– De zakelijke klanten van Vodafone die werken met de bedrijfscommunicatieoplossingen van Mitel worden overgenomen door de landelijke ICT-specialist Zetacom uit Zoetermeer. Voor deze klanten blijft de continuïteit van de dienstverlening hierdoor gewaarborgd. Nadat Vodafone eerder aankondigde te stoppen met het aanbieden van Mitel-oplossingen werd gezocht naar een betrouwbare overnamepartner. Zetacom is partner van zowel Vodafone als Mitel én specialist in de oplossingen van Mitel.

< Terug naar overzicht

Mitel is wereldwijd marktleider in bedrijfscommunicatieoplossingen. Het Canadese bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten en oplossingen op het gebied van (Cloud-based) IP-telefonie, Unified Communications, Contact Centers en Mobiliteitsoplossingen. Omdat Vodafone andere focusgebieden heeft, besloot het bedrijf te stoppen met het aanbieden van het Mitel platform.

Vertrouwd de toekomst in

Zetacom is gespecialiseerd in het verbeteren van samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties en heeft voor de oplossingen van Mitel de hoogste partnerstatus (Platinum Partner) gekregen van Mitel. Daardoor blijft de kwaliteit van de dienstverlening voor klanten gewaarborgd en kunnen zij de komende jaren blijven rekenen op uitstekende service. Zetacom nam eerder ook al een groot deel van de Mitel-klanten over van KPN.

Logische stap vol vertrouwen

Zetacom is blij met de overname van Mitel-klanten. “Het is een logische stap, maar het onderstreept ook het vertrouwen van Vodafone en Mitel in onze dienstverlening als partner. Door deze samenwerking en onze vertrouwensband kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen”, zegt CEO Dick Dompeling van Zetacom.
Voor klanten heeft de overname geen grote gevolgen. Het biedt klanten wel extra mogelijkheden. Zetacom is ICT-specialist voor het MKB, de grootzakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. “De overgenomen Mitel-klanten zijn in alle drie onze segmenten vertegenwoordigd en kunnen dankzij deze overstap gebruikmaken van ons brede portfolio. Voor klanten in de gezondheidszorg kunnen we bijvoorbeeld zorgalarmering of message brokers (de ‘spelverdelers’ voor het intern berichtenverkeer) die wij als zorgspecialist in huis hebben, volledig integreren in hun huidige ICT-omgeving”, aldus CEO Dick Dompeling van Zetacom.