3 april 2018
Door Zetacom

Siemens heeft haar naam een aantal jaar geleden gewijzigd naar Unify. Onder deze nieuwe naam zijn er een aantal aantrekkelijke en nieuwe telefoniesystemen ontwikkeld. Deze nieuwe systemen zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van Siemens. Unify noemt deze systemen OpenScape Business (OSB).

< Terug naar overzicht

Deze OpenScape Business systemen zijn gebaseerd op IP-technologie waarbij het systeem op locatie of in uw datacenter wordt geplaatst. U doet hiervoor een eenmalige investering en dan zijn de hardware, software en licenties van u. U kunt dan naar wens een abonnement voor software updates en een onderhoudscontact afsluiten voor maximale zekerheid en garanties in de toekomst. De OpenScape Business systemen zijn voorzien van veel moderne functies zoals:

  • Unified Communications: chat, presence, collaboration tussen medewerkers
  • One number service: altijd bereikbaar op één nummer
  • Agenda integratie: bereikbaarheid afhankelijk van uw afspraken
  • Contactcenter functies

Unify biedt u aantrekkelijk geprijsde upgrade mogelijkheden voor uw huidige telefooncentrale. Veel van de bestaande hardware kan worden hergebruikt of ingeruild. U kunt uw bestaande toestellen blijven gebruiken met alle nieuwe functies. Hoe aantrekkelijk dit is in uw geval? Laat u dan adviseren. Bel 088 938 2200 of e-mail naar info@zetacom.nl.

Cloud telefonie, dat kan natuurlijk ook

Wij bieden u ook de mogelijkheid om voordelig over te stappen naar een cloudgebaseerde oplossing. Met NFON bent u altijd up-to-date, hoeft u niet meer te investeren in een vaste telefooncentrale en hoge onderhoudskosten. De hardware staat verspreid over verschillende datacenters wat een volledig redundante cloudoplossing oplevert. Hierdoor is de dienst snel, altijd beschikbaar en veilig. Wel alle gemakken van een telefooncentrale, maar niet de kosten en de zorgen over het beheer.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde

We kunnen ons voorstellen dat u extra advies wilt of misschien wel een demonstratie van de verschillende oplossingen. Dan kunt u goed zelf bepalen wat het beste bij uw organisatie en toekomst past. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Lees meer over de Cloud-telefonieoplossingen van Zetacom op onze telefonie pagina. Of neem direct contact met ons via het contactformulier of bel 088-9382200.