Nieuws

Persbericht: Zetacom is Gold Partner van SafetyTracer

Zoetermeer, 29 augustus 2022

Persbericht: Zetacom is Gold Partner van SafetyTracer

Met trots mogen wij melden dat Zetacom de status Gold Partner heeft bereikt van SafetyTracer! SafetyTracer biedt diverse oplossingen voor veilig leven, wonen en werken gebaseerd op GPS track & trace. Hiermee worden zorgprofessionals en mantelzorgers ondersteund in het verlenen van de beste zorg.

Om de status Gold Partner te krijgen, hebben we voldaan aan de volgende punten:

  • Onze Servicedesk is goed ingericht; alle eerste- en tweedelijnsverzoeken worden zelfstandig afgehandeld.
  • De on-site service is goed ingericht en functioneert naar behoren in de uitleg naar gebruikers.
  • Het aansluiten van nieuwe klanten evenals uitbreiding op bestaande systemen gaat vlekkeloos.
  • Onze accountmanagers zijn getraind en weten de oplossingen van SafetyTracer op de juiste manier in te zetten.
  • We hebben een goede eigen voorraad van servicematerialen zodat snel ingespeeld kan worden op de behoeften van de klant.

Wij danken SafetyTracer voor de prettige samenwerking en natuurlijk voor deze mooie award!

Wil je meer informatie of heb je een vraag over wat GPS track & trace voor jouw zorgorganisatie en de bewoners kan betekenen? Dan horen wij graag van je via ons contactformulier.

Over Zetacom
De purpose van Zetacom is: communicatie kan altijd slimmer. In het bijzonder de kritieke zorgcommunicatie waar ziekenhuizen en zorginstellingen mee te maken hebben. Betere communicatie is naast betrouwbaar en veilig, vooral ook efficiënt en slim. Zetacom begrijpt de zorg en helpt ziekenhuizen bij hun transformatie naar smart hospitals en hetzelfde doen zij voor de zorginstellingen, overheid en zakelijke markt. Met intelligente ICT-oplossingen helpen zij de (zorg)keten goed functioneren.

De uitgebreide dienstverlening en ervaring als marktleidend system integrator maken dat opdrachtgevers hun regierol goed kunnen uitoefenen. Door verder te digitaliseren, zorgen zij ervoor dat zorgorganisaties efficiëntiewinsten kunnen realiseren. Daarmee ontstaat betere zorg en meer tijd en aandacht voor patiënten en bewoners. Dankzij Zetacom zijn zorgmedewerkers in staat om zorg te verlenen op de juiste plek en het juiste moment. Ruim 35% van alle ziekenhuizen in Nederland maakt gebruik van de dienstverlening van Zetacom.

Zetacom heeft zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor Communication & Collaboration, Networking & Security en Healthcare Automation & Alarming. Met de jarenlange ervaring als partner in de Care en Cure is Zetacom een gevestigde naam in de gezondheidszorg en werken ze met ruim 180 medewerkers vanuit het hoofdkantoor te Zoetermeer en vestigingen in Den Bosch en Apeldoorn door heel Nederland.

Over SafetyTracer
Met behulp van technologie de levenskwaliteit van mensen verbeteren en zorgen dat kwetsbare mensen zich veilig(er) voelen. Dat is de missie van SafetyTracer. SafetyTracer biedt diverse oplossingen voor veilig leven, wonen en werken, gebaseerd op GPS track & trace. Kompy is een kompaan op zakformaat die je altijd bij je draagt. Je kunt je leven leiden zoals je wil en staat in geval van nood direct in contact met de mensen die kunnen helpen. Dat geeft een veilig gevoel, voor iedereen. Zorgprofessionals en mantelzorgers worden ondersteund in het verlenen van de beste zorg.