Nieuws

Zetacom Sponsort Tour for Life

Zoetermeer, 25 juli 2022

Zetacom Sponsort Tour for Life

Zetacom sponsort wederom onze zeer gewaardeerde collega Monica van Vulpen die voor de derde keer mee gaat doen aan Tour for Life in het team van Erasmus MC. Tour for Life vindt plaats van 27 augustus tot en met 3 september 2022.

Tour for Life fietst in acht dagen 1300 KM van Italië naar Nederland waarbij ruim 19.000 hoogtemeters worden overbrugt! Deelnemers van Tour for Life zetten zich in voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Daniel den Hoed Fonds gaat de strijd tegen kanker aan door financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut.

Het team Erasmus MC bestaat uit 17 leden. Onze Monica doet mee na zelf een heftige periode te hebben meegemaakt in 2021. Haar verhaal:

“Wat begon als een onschuldig vetbultje verwijderen bleek na onderzoek een melanoom. Een periode van onderzoeken volgde en mijn leven stond op zijn kop. Ik voelde me niet ziek en daarom voelde het onwerkelijk. Maar als je eenmaal in het apparaat zit voor een PET/CT scan, dan komt het hard binnen. Een operatie volgde waarbij extra huid en lymfeklier uit mijn gezicht zijn verwijderd voor eventueel “slapende” kankercellen. Gelukkig kreeg ik op 10 september 2021 te horen dat zowel de huid als lymfeklier schoon zijn. De aankomende 5 jaar blijf ik onder controle en dat blijft spannend maar ik heb het geluk dat ik verder kan. Des te meer reden om mee te doen aan Tour for Life. Zo kan ik wat terug doen zodat een ander ook de kans heeft om deze ziekte te overwinnen.”

Wilt u Monica helpen om geld op te halen voor het Daniel den Hoed Fonds? Sponsoren kan via deze link. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Ten slotte willen we Monica natuurlijk heel veel succes wensen met deze zware uitdaging!