Op 7, 8 en 9 april staan wij samen met onze leveranciers BproCare, Mitel, HPE Aruba en Samsung op de Zorg & ICT beurs. Deze jaarlijkse beurs in de Jaarbeurs in Utrecht staat volledig in het teken van ICT-oplossingen binnen de zorg. Dit jaar is het hoofdthema: Let’s change health. Net als vorig jaar lopen de volgende segmenten door tijdens de beurs: Connected & Digital Health, Data driven Healthcare, Sociale innovatie, Veiligheid & Privacy en Bedrijfsvoering & IT.

Via onderstaande button kunt u zich kosteloos aanmelden voor de beurs:

Afspraak maken

Via onderstaande button kunt u een afspraak maken met een van onze collega’s om het gesprek aan te gaan over de ontwikkelingen op het gebied van ICT. Welke innovaties zijn er gaande? Wat betekent dit in de praktijk voor uw zorgorganisatie?

VIP

Voldoet u aan onderstaande criteria? Dan maakt u kans op het VIP-programma.

  • Zorgprofessionals die verantwoordelijk zijn voor Digitale Zorginnovatie én;
  • Werkzaam bij Ziekenhuizen of in de Eerstelijns Zorg, Verpleeg- en verzorgingshuizen, Ouderenzorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en/of Geestelijke Gezondheidszorg én;
  • Werkzaam in functie: Directie/ Management, Teamleiders Projectleiders/managers, Zorgmanagers, Artsen/Medici, Beleidsmakers, IT Manager, Managers I&A/Hoofd ICT, Informatiedeskundigen.

Welke voordelen heeft u als VIP-bezoeker?

  • Dagelijks toegang tot de exclusieve VIP meet-up met sprekers onder leiding van Computable, onder het genot van een hapje en drankje;
  • Toegang tot de exclusieve VIP-lounge op de beurs incl. drankjes voorzien van stroom en gratis wifi zodat u even ongestoord kunt werken;
  • De beste plaatsen voor de seminars, tot 10 minuten voor aanvang worden de eerste rijen in de seminarzalen gereserveerd voor VIP’s;
  • Toegang tot de netwerkborrel op woensdag 8 april 2019 om 16.30 uur op het terras in hal 1;
  • Gratis garderobe op vertoon van uw VIP bevestiging
  • Een speciale VIP-badge;

Digital Health

Zetacom biedt passende oplossingen voor de ICT uitdagingen waar u binnen uw zorgorganisatie mee te maken  heeft, of krijgt, door het veranderen van uw ICT landschap. Het gebruik van moderne technische oplossingen heeft veel voordelen, maar vergt wel enige begeleiding om de beoogde successen te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dwaaldetectie, camera-, oproepsystemen. Deze technieken bieden alleen toegevoegde waarde voor zowel zorgverlener als zorgvrager, als de systemen op een goede en juiste manier met elkaar communiceren en gebruikt worden. Alleen dan kan de juiste persoon binnen een zorginstelling op tijd en correct worden geïnformeerd.

Sociale innovatie

Bij technische vernieuwing hoort ook sociale vernieuwing. Wij bieden daarom ook slimme technische oplossingen in bestaande processen die het samenwerken van de zorgverlener vanzelfsprekend maakt. Door de juiste implementatie en trainingen te bieden, kunnen wij helpen met de adoptie van deze nieuwe techniek. Wij zijn ervan overtuigd dat de zorgverlener de sleutel is tot het succes van technische innovatie.

Bedrijfsvoering & IT

IT wordt steeds belangrijker binnen de zorgsector. Niet alleen binnen de zorgsystemen maar ook bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering helpt IT aan de (kosten) optimalisatie. Wij bieden u graag de oplossingen binnen uw IT-omgeving/netwerk die bijdragen aan het efficiënt en flexibel inzetten van de resources die u voor handen heeft.

Veiligheid & Privacy

Correct omgaan met vertrouwelijke informatie binnen de zorg is van essentieel belang voor de veiligheid van patiënt, zorginstelling en technische leverancier. Zeker met het oog op de AVG/GDPR-wetgeving vinden wij dat wij hierbinnen onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Daarom bieden wij binnen uw communicatieoplossingen inzicht in de processen en waar nodig een advies voor eventuele technische oplossingen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het MKB, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie. Daarom blijven wij ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het gebruik en de doorontwikkeling.

Bent u benieuwd naar wat Zetacom nog meer voor u kan betekenen binnen de Zorg en ICT? Neem dan contact met ons op via 088 938 2200.