Samen de optimale werkplek creëren

De werkwijze van Zetacom

Zetacom als partner

Om u te helpen een optimale werkplek voor uw medewerkers te creëren, ondersteunt Zetacom in bereikbaarheid, integratie van telefonie en netwerk en gebruiksgemak. Niet alleen biedt Zetacom hierin services en oplossingen, maar ook ruime kennis op de gebieden van networking, connectiviteit en flexibel werken. Via onze werkwijze proberen we u een stap voor te zijn en met u mee te denken. Zetacom gaat daarom graag een partnership aan, waarbij er gezamenlijk met u wordt gekeken naar de best passende oplossing.

Om een optimaal partnership te bereiken met onze services en oplossingen, streeft Zetacom naar:

Hoe ziet het proces er uit?

In 4 stappen Helpt Zetacom u naar een werkplek die past bij de gebruiker.

1. Onderzoek naar behoeftes en bedrijfsproces

Welke problemen ervaart u en welke verbeteringen ziet u graag terug? Wij gaan graag samen op zoek naar de belangrijkste factoren voor uw oplossing. Op welke schaal heeft u oplossing(en) nodig? Waar moeten we binnen uw organisatie rekening mee houden voor implementatie?

2. Oplossingen matchen aan behoeftes en processen

Welke oplossingen biedt Zetacom en passen bij uw organisatie?

3. Installatie en implementatie

Samen met u zorgt Zetacom ervoor dat de gekozen oplossingen naar wens worden geïnstalleerd en geïntegreerd met de werkplek.

4. Beheer en ondersteuning

Zetacom biedt u niet alleen een gematchte oplossing, maar zorgt er ook voor dat u up-to-date blijft en ondersteunt wordt in al uw vragen rondom uw telefonie-en netwerkoplossingen.

Meer weten over wat Zetacom voor u kan betekenen?

             

Neem contact met ons op

             

Bekijk onze oplossingen