DSL

Snelle verbinding via de traditionele telefoonlijn

Snelle verbinding via de traditionele telefoonlijn

Snel internetten doe je via de kabel, glasvezel of DSL (Digital Subscriber Line). Deze laatste techniek maakt een relatief hoge datasnelheid mogelijk over traditionele koperdraadverbindingen, zoals de normale telefoonkabel. De koperen telefoonlijn wordt met de DSL-techniek geschikt gemaakt voor snel internet en digitaal bellen. Dat kan met ADSL of het snellere VDSL.

Als dit een passende oplossing is voor uw ICT-omgeving dan kunnen wij dit via verschillende providers realiseren. Zetacom geeft onafhankelijk advies over de oplossingen van verschillende providers en helpt met het kiezen van de juiste oplossing voor uw ICT-omgeving. Wij brengen uw behoeften in kaart en kijken samen naar de beste oplossing voor nu en de komende jaren.

Wilt u meerdere locaties verbinden? Zetacom helpt met het realiseren van de juiste infrastructuur en een solide netwerk. Uiteraard helpen wij ook met checken welke verbindingen voor u beschikbaar zijn. Zo begeleiden en ontzorgen wij onze klanten.

Neem contact op

Klaar voor een up-to-date netwerk?

Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Zetacom biedt alle providers onder 1 dak en geeft onafhankeljk advies. Meer weten over zakelijk breedband op uw locatie? Neem voor meer informatie contact op met Anne Brouwers via het contactformulier bovenaan deze pagina.