Hardware

Onafhankelijk advies over uw zakelijke mobiele toestellen

Onafhankelijk advies over uw zakelijke mobiele toestellen

Het gebruik van zakelijke mobiele apparaten zoals smartphones en tablets op de werkvloer is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Uiteraard voor zakelijk gebruik en vaak ook gecombineerd met privé gebruik. De levering van mobiele apparaten maakt uiteraard deel uit van de integrale oplossingen die Zetacom biedt voor het optimaliseren van werkprocessensamenwerking en klantcontacten.

 

De smartphones en tablets in ons brede portfolio

Het brede portfolio van Zetacom omvat veel verschillende merken van smartphones en tablets die perfect geschikt zijn voor zakelijk gebruik en mobiele werkplekken. Wij kennen de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende apparaten. Wij adviseren u merkonafhankelijk over de meest geschikte toestellen (en providers) voor uw situatie. Daarvoor kijken we altijd naar integrale oplossingen voor uw totale IT-omgeving.

Gebruikt uw organisatie mobiele toestellen van Apple of Samsung dan biedt onze dienstverlening als Samsung Gold Partner en één van de eerste twee Nederlandse Apple Authorised Resellers extra voordelen.

 

Neem direct contact op

Voordeel aanvullende diensten mobiele apparaten

Zakelijke mobiele telefoons worden op de werkvloer nu vaak niet optimaal benut en het configureren en beheren van toestellen kost onnodig veel tijd en geld. Met UEM kunt u toestellen automatisch (laten) configureren met een uitrolprogramma. Nieuwe apparaten (Apple, Android en Windows) zijn zo snel gebruiksklaar. Als apparaten ook voor privégebruik bedoeld zijn, kan naast een zakelijke account ook gewoon een privé account worden gebruikt.

Zetacom kan u alle inspanningen voor UEM uit handen nemen. Als partner van Apple, Google, MobileIron én Samsung bieden wij ondersteuning op alle mobiele platforms. En met onze kennis, ervaring en door goede voorbereiding zorgen wij voor een soepele implementatie. Zo bent u snel up & running. En ook daarna kunt u altijd op ons rekenen voor service, beheer en snelle support wanneer dat nodig is. Wij zorgen ook dat de mogelijkheden van mobiele apparaten optimaal benut worden. In veel toestellen zijn standaard al veel oplossingen voorbereid. Die kunnen met UEM geactiveerd worden.

Aanvullende hardware voor uw mobiele toestellen

Naast mobiele toestellen zoals smartphones en tablets heeft Zetacom ook alle bijbehorende hardware en accessoires in huis, zodat uw gebruikers prettig kunnen werken. De accessoires zoals screen protectors en beschermende cases voor smartphones en tablets zorgen dat de apparaten langer meegaan.

Naast het verlengen van de levensduur helpt beschermende hardware ook voorkomen dat apparaten tussentijds stuk gaan. En gaat er toch iets mis, dan helpen wij uw gebruikers graag direct met een reparatie en onze Service & beheer oplossingen.

Naast de levering van hardware kunnen wij ook zorgen voor de beveiliging en het vooraf configureren van toestellen. Wij hebben alles zelf in huis. Van SIMkaarten (alle merken) en speciale smartphones voor de zorg tot alle dienstverlening voor Mobile Device Management (MDM).

Whitepaper: Veilig en efficiënt werken met mobiele devices

Mobiel beheer kent veel verschillende vormen én wordt steeds belangrijker wordt in organisaties. MDM, UEM, EMM… allen zijn in eigen situaties van belang. Vooral ziekenhuizen zijn op zoek naar dé juiste oplossing voor Enterprise Mobility Management (EMM). Alleen de introductie van EMM is hier al een vak apart, in een specialistische werkomgeving met zulke privacygevoelige informatie. Laat staan de implementatie.

Meer weten? Download de gratis whitepaper: Veilig en efficiënt werken met mobiele devices. Of neem boven aan deze pagina vrijblijvend contact op met onze hardware expert Thijs Rijnberg!