Mobiele Data

Ons advies voor uw toenemende mobiele data

Er gaat steeds meer data over mobiele netwerken. En met het 5G netwerk en het Internet of Things (IoT) in aantocht, blijft die data toenemen. Wij geven advies op maat voor uw organisatie en gebruikers en houden daarbij al rekening met uw toekomstige wensen. Zodat uw medewerkers ook straks nog prettig werken en optimaal kunnen presteren met hun mobiele apparaten en oplossingen.

Verbruiken uw medewerkers internationaal veel data? Dan kijken wij natuurlijk ook naar de beste oplossing voor uw dataroaming wensen. Vooral voor contacten buiten de Europese Unie (EU), maar ook binnen de EU zijn er verschillen tussen providers. Die nemen wij uiteraard mee in ons advies.

sensoren en cameras
Valencia, Spain - December 3 , 2016: Woman hands taking photo of Christmas lights with smartphone

Mobiel dataverkeer monitoren en extra diensten

Met aandacht voor dataroaming kunt u soms flink kosten besparen. Zetacom adviseert over uw abonnementsvormen, databundels en dataroaming op basis van het gebruik in uw organisatie. Wij kijken daarvoor naar structureel en incidenteel gebruik en kijken wat daarvoor de beste oplossing is. We kunnen het mobiele dataverkeer voor u monitoren en bijvoorbeeld signaleringsfuncties voor u verzorgen in de web portal van uw provider. Als het niet de bedoeling is dat gebruikers hun toestel internationaal gebruiken, kunnen wij ook verkeersstromen blokkeren.

Lees ook de blog ‘Onderzoek toont aan: flexibel werken levert meer op’.

Whitepaper: Nieuw denken over de werkplek

Met welke apparatuur richt u de werkplek in? En mogen medewerkers hun eigen devices ook zakelijk gebruiken?
Met welke productieve apps rust u de apparatuur standaard uit en hoe? En hoe zorgt u ervoor dat gebruikers de beschikbare middelen efficiënt en veilig gebruiken?

Dit zijn vragen die u vast herkent en ook regelmatig op u afkomen. Zetacom helpt u bij deze praktische vraagstukken en vult ze ook voor u in. Zo regelen wij dat elke gebruiker over de juiste tools beschikt en er veilig mee kan werken.