Verlengen

Mobiele abonnementen soepel verlengen of overstappen

Neemt u mobiele abonnementen af van providers zoals KPN, T-Mobile of Vodafone? Dan zorgt Zetacom dat ze op het juiste moment verlengd worden. Is overstappen (porteren) naar een andere provider nodig of voordeliger? Dan zorgen wij voor een vlekkeloze overgang, zodat uw gebruikers prettig kunnen doorwerken en uw organisatie geen last heeft van dit regelwerk.

mdm Zetacom
privacy zwakste schakel

Verlengen of porteren?

Als de looptijd van mobiele abonnementen in zicht komt, gaan wij tijdig in gesprek over het verlengen of eventueel overstappen. Meestal kiezen organisaties en hun gebruikers voor verlengen. Soms is porteren nodig, bijvoorbeeld voor betere bereikbaarheid of als na een verhuizing de constructie van een gebouw dekkingsproblemen geeft. Onze specialisten zorgen voor de best passende oplossing en geven advies over bijvoorbeeld de kosten en dekking (indoor en outdoor).

Wat u ook kiest wij zorgen voor volledige ondersteuning zodat het proces vlekkeloos verloopt. Onze vaste projectmanager fungeert daarbij als vast aanspreekpunt. Wij scheppen voor gebruikers duidelijkheid over bijvoorbeeld een SIMkaart wissel met een instructiebrief en door het labelen van SIMkaarten. Uw eindgebruikers kunnen ook rechtstreeks bellen met onze afdeling Service&Beheer voor vragen en ondersteuning op afstand. Indien gewenst kunnen wij ook ondersteuning op locatie bieden.

Meer weten over de voordelen van flexibel werken? Lees dan de blog ‘Onderzoek toont aan: flexibel werken levert meer op’.

e-book: De eerste stappen naar flexibel werken

Wanneer u erover denkt om flexibel werken te implementeren in uw bedrijf, moet u een aantal dingen in overweging nemen. Vodafone helpt u graag op weg met de benodigde eerste stappen.

Meer weten? Download het gratis e-book: De eerste stappen naar flexibel werken