Firewalling

External Firewalling & Internal Segmentation Firewalling

Zetacom levert oplossingen op het gebied van Firewalling. Dit doen wij met Fortigate. Hierbij onderscheiden wij twee disciplines:

  • External Firewalling (internet)
  • Internal Segmentation Firewalling (opdelen netwerk in segmenten om dataveiligheid en privacy te kunnen waarborgen vanuit de architectuur: Privacy by Design).

Met Zetacom heeft u geautomatiseerd inzicht in cloudapplicaties, Internet of Things (IoT) apparaten en vindt er automatisch end-to-end topologieweergave van het bedrijfsnetwerk plaats. Onze gevalideerde beveiliging beschermt het bedrijfsnetwerk tegen bekende en onbekende aanvallen.

ict zorg
zetacom-onze-mensen

Rapportages

De privacywetgeving (AVG/GDPR)  stelt dat een organisatie aantoonbaar moet maken dat aan alle voorwaarden is voldaan om datalekken te voorkomen. Rapportages zijn hierbij een belangrijk middel om inzichtelijk te maken of de juiste processen doorlopen zijn.

De Fortigate Firewalls en Clearpass oplossing van Aruba hebben een gecertificeerde API (koppeling), waarbij de gezamenlijke werking blijkt uit één gezamenlijk rapportage. Aan de hand van de FortiAnalyzer worden AVG-compliant managementrapportages gegenereerd die betrekking hebben op het gehele netwerkdomein.

Lees hier meer over netwerk security.

Whitepaper: in negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Lees meer

Actuele thema's