Lokaal Netwerk (LAN)

LAN voor bedrijfskritische ICT netwerken

Als ICT-specialist en systemintegrator wordt Zetacom vaak gevraagd voor het integreren van bedrijfskritische ICT-communicatiesystemen in het hart van de organisatie. Denk aan telefonie en Voice over WiFi (Vo WiFi) systemen met geïntegreerde messaging, alarmering, verpleegoproepsystemen, desktop en mobiele applicaties. Al deze systemen hebben gemeen dat zij voor een goede werking volledig afhankelijk zijn van een goed geconfigureerde en hoogwaardige netwerkinfrastructuur.  

6

Netwerk bedraad (LAN)

Met het Mobile First Platform is Aruba de marktleider op het gebied van innovatieve en intelligente softwaretoepassingen voor netwerktoegang, beheer en security. De intelligente software geeft realtime inzicht in het functioneren van netwerkcomponenten en genereert rapportages voor de business en ICT. Het platform is ontworpen om de overstap naar mobiele en Internet of Things (IoT) initiatieven te versnellen en uw organisatie onderscheidend te maken. Daarbij waarborgt de policy manager (ClearPass) veilige toegang voor iedere gebruiker.

Veilig toegang op gebruikersniveau

De door Zetacom geïmplementeerde Mobile First-architectuur is een gecombineerd bedraad en draadloos netwerk, bestaande uit access points, mobiliteitscontrollers en switches. Het bijbehorende netwerk management-platform (Airwave) is speciaal ontwikkeld voor het beheer van de volledige omgeving (bedraad en draadloos). Daarbij verzorgt de policy manager (ClearPass) veilig toegang voor iedere gebruiker.

communicatie zorg

Aruba Clearpass

De Clearpass Policy Manager van Aruba geldt als één van de beste NAC-oplossingen in de markt. Een Clearpass implementatie is op de specifieke wensen van uw organisatie toegesneden. Zetacom heeft ruime ervaring en alles expertise in huis om het proces van advies, ontwerp en de implementatie uit te voeren.

Zichtbaarheid en detectie zijn het startpunt voor het beveiligen van uw netwerk. Geautomatiseerde vingerafdrukken, profilering van eindpunten en continue observatie zijn ook nodig voor een uitgebreide controle van de apparaten en de gebruikers die verbinding maken met uw netwerk. Clearpass van HPE biedt inzicht in wat zich precies op uw netwerk afspeelt.

Lees meer in deze blog hoe Zetacom dit realissert.

Meer informatie en advies?

Zetacom begeleidt u bij elke stap in het proces om de infrastructuur van uw organisatie naar een mobile-first digitale werkplek te transformeren, inclusief planning, ontwerp, implementatie en beheer. Bel 088 938 2222 of neem contact met ons op.

Whitepaper: in negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Lees meer

Actuele thema's