Netwerk in de groot zakelijke markt

Veilig netwerk mét een optimale gebruikservaring

Veiligheid en optimale gebruikerservaring

De combinatie van veiligheid én een optimale gebruikservaring voor medewerkers en klanten. Dat is een belangrijk aandachtspunt, dat begint bij een goed netwerk. Geen bedrijf is hetzelfde en zijn verschillende klanten en diverse uitdagingen. Het draait namelijk om uw werkproces, uw medewerkers en uw specifieke behoeften. Wij kennen de behoeften en op basis daarvan ontwerpen en beheren wij een netwerkomgeving volledig hierop afgestemd.

Kantooruren zijn leuk maar voor u zijn juist de avonduren en weekenden een belangrijk aandachtspunt. Voor beheer en onderhoud, maar ook om dan te beschikken over een veilig netwerk. Hackers proberen namelijk toegang te krijgen op het moment dat er niemand is. Een pc die aan is blijven staan of mogelijkheden voor thuiswerken kunnen een risico vormen als uw netwerk niet goed beschermd is. Een firewall is al een belangrijke beveiliging. Door gebruik te maken van Netwerk Access Controle (NAC) krijgt u inzicht in de gebruikers en apparatuur van uw netwerk. Vreemde zaken worden direct in quarantaine geplaats. Zo heeft u 24/7 een veilig netwerk.

Neem direct contact op

photo Anne Brouwers
* *
 
*
*
Opmerking *
 

Zo kunnen wij u helpen

Als system integrator implementeert, beheert en onderhoudt Zetacom (bedrijfskritische) ICT-oplossingen. Met als fundament een stabiel en betrouwbaar ICT-netwerk. Want al uw applicaties maken gebruik van het netwerk. Wij hebben veel expertise en ervaring met het opbouwen en configureren van grote zakelijke netwerken. Hiervoor werken wij nauw samen met partners zoals HPE Aruba en Fortinet.

Het gebruiksgemak van de oplossingen die u krijgt en het bijbehorende rendement daar ligt ook onze focus. Na het realiseren van een oplossing blijven wij als partner meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het gebruik en de verdere ontwikkeling. Onder het motto meten is weten, voeren wij voor beschikbaarheid en dekking garantie een site survey meting uit.

Wij helpen bedrijven onder andere met:

  • Welke oplossing is geschikt voor u!
  • Een stabiel en flexibel bedrijfsnetwerk inclusief gastennetwerk.
  • Hoge beschikbaarheid en continuïteit van het netwerk.
  • Veiligheid als integraal onderdeel van het netwerk.
  • Toekomstgerichtheid: naast uw vraag kijken we ook samen vooruit.
  • Koppelingen met andere systemen en applicaties.

Benieuwd naar onze visie op uw netwerk?

Neem dan bovenaan deze pagina vrijblijvend contact op met onze Networking & Security specialist Anne Brouwers!