Netwerk in de Zorg

Continuïteit en onze zorgkennis voor uw netwerk

Continuïteit en onze zorgkennis voor uw netwerk

Wij kennen als system integrator de uitdagingen in de care en cure. Dit doordat wij al jaren marktleider zijn in de zorg en zorgsystemen. Geen organisatie is hetzelfde, maar onze zorgklanten hebben wel een aantal overeenkomsten. Wij kennen hun uitdagingen en daarvoor ontwerpen en beheren wij de netwerkomgeving afgestemd op hun specifieke behoeften, werkprocessen en de wensen van gebruikers.

ICT-netwerk in de zorg

Continuïteit is het belangrijkste criterium voor de meeste zorginstellingen. Het netwerk moet immers altijd draaien: overdag én ’s nachts 24/7. Daarnaast zijn uiteraard de veiligheid en een optimale gebruikerservaring cruciaal. En dat begint bij een robuust, hoogwaardig en flexibel netwerk.

Onze focus ligt altijd op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor uw organisatie. Speciaal voor ICT-oplossingen in de zorg heeft Zetacom zorgconsultants met een achtergrond als uitvoerende in de zorg. Daardoor kennen zij de dagelijkse praktijk en weten wij hoe ICT de werkprocessen in de zorg perfect kan ondersteunen. Zo zorgen wij voor oplossingen voor de daadwerkelijke behoeften van onze zorgklanten.

Neem direct contact op

photo Anne Brouwers
* *
 
*
*
Opmerking *
 

Zo kunnen wij u helpen

Als system integrator implementeert, beheert en onderhoudt Zetacom bedrijfskritische ICT-oplossingen. Met als fundament een stabiel en betrouwbaar ICT-netwerk. Want al uw applicaties maken gebruik van het netwerk. Als dé ICT-partner voor de zorg hebben wij veel expertise en ervaring met het opbouwen en configureren van netwerken. Hiervoor werken wij nauw samen met partners zoals HPE Aruba en Fortinet. Als uw netwerk 24/7 optimaal moet functioneren, zorgen wij voor 24/7 service en support waar dat nodig is.

Door onze focus op gebruiksgemak van oplossingen en het rendement voor uw organisatie blijft Zetacom ook na het realiseren van een oplossing meedenken. Als partner blijven wij meewerken aan de optimalisatie van het gebruik en de verdere ontwikkeling van uw netwerk in ICT-omgeving.

Wij helpen zorginstellingen onder andere met:

  • Hoge beschikbaarheid en continuïteit van het netwerk.
  • Een stabiel en flexibel netwerk met gastennetwerk.
  • Koppelingen met zorgsystemen en andere applicaties.
  • Veiligheid als integraal onderdeel van het netwerk.
  • Toekomstgerichtheid: naast uw vraag kijken we ook samen vooruit.

Benieuwd hoe de implementatie van een nieuw netwerk in zijn werk gaat? Lees dan hier de klantcase van IJsselland Ziekenhuis ‘Met één partner naar een modern netwerk’. 

Benieuwd naar onze visie op uw netwerk?

Neem dan bovenaan deze pagina vrijblijvend contact op met onze Networking & Security specialist Anne Brouwers!