Netwerk voor het MKB

Klein zakelijk internet (tot 25 access points)

Klein zakelijk internet

Natuurlijk is geen bedrijf hetzelfde, maar bij veel kleinere en middelgrote bedrijven onder onze klanten zien wij wel overeenkomsten. Belangrijk is een betrouwbaar en flexibel netwerk, maar vooral ook een betaalbare oplossing. De uitdaging ligt vaak bij het beheer van het netwerk. Zetacom heeft een passende oplossing. Met een handige app kunt u zelf het beheer van uw netwerk en gastennetwerk verzorgen.

 

Uitdagingen voor de klein zakelijke markt

Of je nu een klein kantoor, een hip boetiekhotel of een huisartsenpraktijk runt, een betrouwbaar netwerk is onmisbaar. Naast stabiliteit, betaalbaarheid en goede bereikbaarheid (WiFi) wordt ook de veiligheid van het netwerk steeds belangrijker.

Veel kleinere en middelgrote bedrijven willen zelf het beheer van hun (gasten)netwerk verzorgen. Maar dat moet niet teveel tijd kosten. Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig. Bijvoorbeeld met een handige app om WiFi access points in te stellen en te beheren.

Neem direct contact op

photo Anne Brouwers
* *
 
*
*
Opmerking *
 

Een netwerk opstarten en managen doe je zo!

Zetacom heeft een handige en betaalbare oplossing, waarmee u zelf in 4 stappen een netwerk kunt instellen en beheren. Dat werkt zo:

Stap 1: Sluit access point(s) aan met de stroom- en internetkabel.
Stap 2: Download de app (voor Android of IOS).
Stap 3: Volg de stappen in de app.
Stap 4: Wacht maximaal 10 minuten. Klaar voor gebruik!

De app geeft ook de status en performance van het netwerk weer. Dat is handig om het verdere beheer slim en efficiënt uit te voeren. Zo kunt u een regulier bedrijfsnetwerk en een gastentoegang instellen. Deze oplossing (Aruba Instant On) is beschikbaar in verschillende varianten, zowel indoor als outdoor. Wij vertellen u graag meer over de beste oplossing voor uw bedrijf.

Hoe Zetacom u verder helpt

Met de eenvoudige netwerken van Aruba Instant On ondersteunt Zetacom organisaties in het MKB die een veilige, snelle oplossing zoeken voor hun zaak. Benieuwd hoe snel we u kunnen helpen aan een gloednieuwe wifi-verbinding? Download hiernaast onze brochure over Aruba Instant On.

Benieuwd naar onze oplossingen voor uw netwerk?

Neem dan bovenaan deze pagina vrijblijvend contact op met onze Networking & Security specialist Anne Brouwers!