Microsoft Teams

Naadloze integratie van communiceren en samenwerken

Naadloze integratie van communiceren en samenwerken

Haal het beste uit beide werelden, integreer Microsoft Teams met uw cloud telefonie omgeving en ervaar op deze manier het gemak van volledige bereikbaarheid. Of het nu gaat om uw huidige provider (KPN, Vodafone, NFON) oplossing of Zetacom Voice, onze Private Cloud oplossing, wij zorgen dat uw organisatie uitstekend bereikbaar is via MS Teams.

Nieuwe functionaliteiten binnen Microsoft Teams bieden nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie, terwijl u toch optimaal bereikbaar bent voor uw klanten of cliënten. Zetacom ondersteunt uw organisatie met de volledige integratie van uw Cloud telefonie en Microsoft oplossingen.

Onderscheidend met unieke oplossingen: ONS, Voice Assistant, AI

Door de medewerker optimaal te faciliteren ontstaat er een goed bereikbare organisatie met tevreden medewerkers en tevreden klanten. Zetacom onderscheidt zich met maatwerk oplossingen om ook uw primaire processen optimaal te ondersteunen. Enkele voorbeelden zijn: integratie van uw social mediakanalen, Nedap ONS en Umra. Lees hier meer over Zetacom Voice.

Advies, training en adoptie

Onze consultants vertellen u graag meer over hoe uw organisatie optimaal bereikbaar kan zijn met deze nieuwe manieren van samenwerken. Of het nu gaat om het optimaal inregelen van uw primaire processen of relaties met klanten en leveranciers, Zetacom heeft de kennis en ervaring in huis om nieuwe technologie optimaal te benutten.

Indien u gebruikt wilt maken van nieuwe communicatieoplossingen binnen uw organisatie, is het van essentieel belang om de adoptie van de verschillende communicatiemiddelen goed te borgen. Wij werken met ervaren consultants en gecertificeerde trainers die ervoor zorgen dat uw medewerkers periodiek getraind worden in het gebruikt van nieuwe communicatiemiddelen

Neem direct contact op

Meer weten over de mogelijkheden?

Ontdek in het whitepaper ‘Microsoft Teams succesvol integreren met telefonie’ meer over de mogelijkheden van de cloud. Meer weten? Wij beantwoorden je vragen graag! Neem contact met ons op via het contactformulier bovenaan deze pagina.