Vast-Mobiel integratie

Maakt zakelijk bellen eenvoudiger en goedkoper

Maak zakelijk bellen eenvoudiger en goedkoper

De integratie van vaste telefonie en mobiele telefonie (Vast-Mobiel integratie) biedt veel mogelijkheden om de bereikbaarheid van organisaties te verbeteren. Zetacom biedt organisaties de mogelijkheid om vaste telefonie en mobiele telefonie volledig te integreren (Va-Mo). Hierdoor wordt zakelijk bellen een stuk eenvoudiger, overzichtelijker en goedkoper.

 

Grenzen tussen vast en mobiel verdwijnen

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen? Zodat zij mobiel kunnen werken, maar wel goed bereikbaar zijn? Met Vast Mobiel integratie verdwijnen de grenzen tussen vaste en mobiele telefonie. Zo kunt u de vaste telefoon koppelen aan mobiel. En door de koppeling met uw bedrijfstelefooncentrale (lokaal of in de cloud) gaan mobiele toestellen zich gedragen als een ‘vast’ bureautoestel. Waar iemand ook werkt, hij is gewoon mobiel bereikbaar op het vaste nummer.

Een mobiele telefoon is zo bereikbaar onder het vaste nummer. Daarnaast worden functies zoals doorverbinden, het adresboek van uw organisatie of het bekijken van de oproepgeschiedenis ook mobiel beschikbaar. Ook kunnen collega’s zien of iemand wel of niet in gesprek is. En gebruikers kunnen zelf bepalen wanneer zij hun toestel zakelijk of privé gebruiken en een oproep van een (zakelijk) vast nummer op mobiel willen kunnen ontvangen.

 

Wat is Vast-Mobiel integratie?

Vast-Mobiel Integratie geeft organisaties de mogelijkheid om alle telefonie volledig te integreren en beheren in één omgeving. Hierdoor zijn medewerkers bereikbaar met een vast nummer op mobiel of op hun vaste en mobiele toestel, waar ze ook werken. Zo wordt mobiele telefonie een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale. En zo kunnen mobiele toestellen ook alle ‘vaste’ functies krijgen, zoals: doorverbinden, de beschikbaarheid zien van collega’s, hun oproepgeschiedenis raadplegen of het adresboek van de organisatie. Ook kunnen collega’s elkaar en tussen vestigingen gratis bellen met vaste én mobiele toestellen (ook van vast naar mobiel of andersom).

Neem direct contact op

Voordelen van Vast-Mobiel integratie

Het integreren van vaste telefonie en mobiele telefonie heeft meerdere voordelen. De motieven kunnen per organisatie en gebruikersgroep verschillen. Dit zijn veelgenoemde argumenten om hiervoor te kiezen:

  • Medewerkers kunnen flexibeler en mobieler werken.
  • De kwaliteit van klantcontact verbetert (overal bereikbaar met dezelfde kwaliteit).
  • Financieel voordeel: geen kosten van vast naar mobiel (of andersom).
  • Bellen en gebeld worden op één zakelijk nummer (vast op mobiel).
  • Voordelen van zakelijke telefonie ook op de mobiele telefoon.

Lees meer over de mobiele integratie in uw vaste telefonie omgeving in onze blog 8 redenen om vaste en mobiele telefonie te integreren.

Ons advies voor uw ideale oplossing

Zetacom werkt samen met vrijwel alle providers. Hierdoor kunnen wij alle integraties realiseren, van Vodafone vast op mobiel tot vaste nummers op een mobiel van KPN of T-Mobile.

Onze consultants adviseren u graag over de mogelijkheden van mobiele integratie met uw eigen telefooncentrale, of uw telefonie in de cloud. Zetacom put hierbij uit een enorme ervaring op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Zie ook onze blog: Vast-Mobiel integratie: Voor wie en hoe?

Wij helpen u ook om een goed moment te kiezen voor de integratie van vast en mobiel. Zo kunt u tijdig voorsorteren op de toekomst. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met onze Vast-Mobiel Integratie expert Thijs Rijnberg via 088-938 2222!

Cloud telefonie

Met telefonie uit de cloud heeft u geen vaste telefooncentrale meer op kantoor. Dit geeft organisaties veel vrijheid en flexibiliteit. Bijvoorbeeld om te werken waar en wanneer u maar wilt. En dat zonder grote investeringen of vaste contracten, met een vast bedrag per gebruiker per maand. Zodat u weet waar u aan toe bent.