VPN

VPN creëert veilige verbindingen voor bedrijfsgegevens en privacy

Het creëren van een VPN (Virtueel Private Network) is een belangrijke methode om veilige verbindingen te creëren via een onveilig netwerk zoals internet. Dat is belangrijk om bedrijfsgegevens en privacy(gevoelige) gegevens goed te beschermen.

Een VPN is tussen meerdere locaties te creëren en zorgt voor een veilige verbinding voor medewerkers die bijvoorbeeld thuiswerken en bedrijfsgegevens nodig hebben. Met een VPN maken wij een veilige directe tunnel tussen medewerker(s) en bedrijfsgegevens. Hiervoor zijn zeer veel verschillende oplossingen en ‘smaken’ beschikbaar. Onze specialisten adviseren u graag over de beste oplossing voor uw ICT-omgeving.

Lees verder hoe Zetacom ook uw VPN kan verzorgen in onze klantcase ‘Pantein: Zetacom zorgconcept’.

ict zorg

Whitepaper: In negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.