VPN

VPN creëert veilige verbindingen voor bedrijfsgegevens en privacy

VPN creëert veilige verbindingen voor bedrijfsgegevens en privacy

Het creëren van een VPN (Virtueel Private Network) is een belangrijke methode om veilige verbindingen te creëren via een onveilig netwerk zoals internet. Dat is belangrijk om bedrijfsgegevens en privacy(gevoelige) gegevens goed te beschermen.

Een VPN is tussen meerdere locaties te creëren en zorgt voor een veilige verbinding voor medewerkers die bijvoorbeeld thuiswerken en bedrijfsgegevens nodig hebben. Met een VPN maken wij een veilige directe tunnel tussen medewerker(s) en bedrijfsgegevens. Hiervoor zijn zeer veel verschillende oplossingen en ‘smaken’ beschikbaar. Onze specialisten adviseren u graag over de beste oplossing voor uw ICT-omgeving.

 

Veilig thuiswerken met VPN

Thuiswerken is normaal geworden. Dat biedt veel voordelen en flexibiliteit, maar het moet wel veilig zijn. Zodat medewerkers ook thuis veilig werken en hun verbinding ook geen risico wordt voor uw bedrijfsnetwerk. Om de veiligheid te vergroten, is thuiswerken met VPN een goede oplossing om de risico’s van cybercrime (zoals phising) zo klein mogelijk te maken.

Neem direct contact op

Klaar voor een up-to-date netwerk?

Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Zetacom biedt alle providers onder 1 dak en geeft onafhankelijk advies. Meer weten over zakelijk breedband op uw locatie? Neem voor meer informatie contact op met Anne Brouwers via het formulier bovenaan de pagina.