Zakelijk Internet

Breed aanbod in ons portfolio voor uw zakelijk internet

Breed aanbod in ons portfolio voor uw zakelijk internet

Op het gebied van zakelijk internet zijn er veel marktpartijen die allemaal hun eigen oplossingen bieden. Als partner van alle grote providers kunnen wij de oplossingen selecteren die het best passen bij uw organisatie. U houdt daarbij altijd de vrije keuze.

Als system integrator kijken wij naar de beste integrale oplossing voor uw organisatie. Ons advies is altijd gericht op optimale bereikbaarheid en goede integratie met andere (communicatie)oplossingen. Uw bedrijfsnetwerk is immers de ruggengraad voor goede samenwerking. Of medewerkers nu op kantoor, thuis of bij een klant zijn. In alle gevallen zorgen wij voor optimale integratie van werkprocessen in een veilige werkomgeving. Bijvoorbeeld met veilige VPN-oplossingen voor thuiswerken. Al het advies en de oplossingen vindt u bij Zetacom onder één dak.

 

Zakelijk internet als onderdeel van uw infrastructuur

Wij scheppen voor klanten duidelijkheid op het gebied van zakelijk internet. Altijd in begrijpelijke taal en volledig gericht op het rendement voor uw organisatie. Ook de providers voor uw internet en bijvoorbeeld mobiele telefonie zijn onderdeel van uw infrastructuur. Wij bundelen alle vereiste technieken tot één integrale totaaloplossing.

 

Wilt u meerdere providers? Geen probleem!

Als de diensten van meerdere providers nodig zijn, kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen dat alles goed op elkaar is afgestemd en vlekkeloos werkt. U heeft daarbij slechts één aanspreekpunt: Zetacom, als uw Single point of contact (SPOC).

Het werken met meerdere providers kan nodig zijn om voor uw organisatie de beste oplossingen te realiseren. Bijvoorbeeld wanneer u veel diensten afneemt van één provider, maar voor een redundante glasvezel-verbinding toch een andere partij nodig heeft. Dat is bij ons geen enkel probleem.

Neem contact op

Meer weten over zakelijk internet?

Download hier de brochure of lees verder hoe Zetacom de zakelijke verbindingen heeft gerealiseerd in de klantcase ‘Schoenengigant vanHaren geeft klantbeleving extra inpuls’.

Zetacom biedt alle providers onder 1 dak en geeft onafhankelijk advies. Meer weten over zakelijk breedband op uw locatie? Neem voor meer informatie contact op met Anne Brouwers via het contactformulier bovenaan de pagina.