ZorgTotaal

De complete oplossing voor de zorg

De complete oplossing voor de zorg

Om zorgoplossingen daadwerkelijk succesvol te maken, heeft Zetacom de ZorgTotaal oplossing ontwikkeld. Als system integrator voor de zorgsector combineren wij systemen en oplossingen tot één integrale zorgoplossing. Het succes hiervan wordt vooral bepaald door het gebruik in de praktijk. Die adoptie begint al bij uw inkooptraject en de aansluiting bij uw zorgprocessen. Wij versterken dat bovendien met de ondersteuning van medewerkers op de werkvloer. Ons complete pakket aan ondersteuning is geborgd in de ZorgTotaal oplossing.

 

Van goede aanvraag tot na de implementatie

ZorgTotaal omvat vier onderdelen (Zorgsystemen, Organisatie, Cliënten en Zorgsupport). Door die op de juiste manier te combineren, kunnen wij uw zorgoplossing optimaal versterken. Dit leidt tot de best mogelijke ondersteuning om de beste mogelijke zorg te kunnen verlenen. We beginnen altijd met een inventarisatie van uw huidige ICT-omgeving en de zorgprocessen. Om zo de behoeften in uw organisatie en bij gebruikers goed in kaart te brengen. Want zijn slimme camera’s voor u bijvoorbeeld wel de beste oplossing? Of kan het ook anders?

Onze zorgconsultant zorgt voor een oplossing voor de werkelijke behoeften in uw organisatie. Zodra het juiste aanbod is gedefinieerd, start de implementatie. Na de implementatiefase start het trainen van medewerkers met onze zorgsupport om de adoptie van de nieuwe zorgsystemen te optimaliseren. Want uiteindelijk zijn zorgmedewerkers de sleutel tot het succes van nieuwe technologieën.

Lees meer in de blog ‘9 do’s en dont’s van een ICT-implementatie’ of download direct de ZorgTotaal brochure.

Neem direct contact op

De vier centrale onderdelen van ZorgTotaal

Meer weten over Zorgtotaal?

Speciaal voor de zorgsector heeft Zetacom het ZorgTotaal concept ontwikkeld om zorgoplossingen daadwerkelijk succesvol te laten zijn. De implementatie van zorgsystemen is pas geslaagd als de geïnstalleerde oplossingen ook daadwerkelijk juist in gebruik worden genomen. Dat dit vaak onvoldoende gebeurt, blijkt uit de vraag vanuit zorgorganisaties naar extra begeleiding rondom het gebruik van de zorgsystemen. Wij bij Zetacom vervullen die wens en bieden met het ZorgTotaal concept, een compleet pakket.

Download via de knop hiernaast onze brochure ‘Zorgtotaal’ of neem bovenaan deze pagina vrijblijvend contact op met onze Zorgtotaal expert Jean Middeldorp.