Digitale veiligheid

Bedrijven en ondernemers worden steeds vaker slachtoffer van cybercrime. Bijvoorbeeld door online fraude, diefstal van klantgegevens, identiteitsmisbruik of criminelen die computers besmetten met ransomware. Met die software worden bedrijfsgegevens versleuteld, ‘gegijzeld’ en ontoegankelijk gemaakt. Om weer toegang te krijgen tot uw eigen data vragen de criminelen veel geld. Hierdoor komt de continuïteit van bedrijven in gevaar en is de kans groot dat er een datalek ontstaat. Naast de verstoring van werkzaamheden behoren ook imagoschade en boetes (door datalekken) tot de risico’s. Gelukkig hoeft het niet zover te komen. Een goed veiligheidspakket zorgt voor uw digitale veiligheid. Speciaal voor de risico’s en behoeften van het midden- en kleinbedrijf (MKB) heeft Zetacom een eigen security pakket.

De mens is de zwakste schakel


Hoe goed alles technisch is geregeld, zolang uw medewerkers via ingeslepen patronen blijven werken, is het risico op digitale bedreigingen, datalekken en privacy issues groot. Bij eigenlijk alle adviestrajecten die wij uitvoeren is dat onze ervaring. Aan de slag dus met bewustwording en gedragsverandering.

 

De digitale bedreigingen de baas

Cybercrime zoals ransomware. Risico op datalekken. Wat kunt u er als organisatie aandoen? Het MKB Security Pakket van Zetacom is hét veilige antwoord. Een pakket waarmee we niet alleen de risico’s inzichtelijk maken, maar ook een plan van aanpak op maat maken voor uw organisatie.

Hoe digitaal veilig is mijn organisatie?


Overal vind je informatie over bedreigingen zoals cyberaanvallen. Maar waar te beginnen? Die vraag kregen we regelmatig en vandaar dat wij het Mkb Security Pakket hebben ontwikkeld. U doorloopt samen met één van onze consultants een uitgebreide scan van de huidige situatie.

ICT veiligheidspakket voor bedrijf, medewerkers en klanten


Zetacom helpt bedrijven om veilig digitaal te werken. 100% veiligheid bestaat niet, maar een gedegen veiligheidsbeleid vermindert uw risico’s aanzienlijk. Cybercriminelen zoeken namelijk naar de weg van de minste weerstand en merken dat vooral bedrijven in het MKB zich momenteel onvoldoende wapenen. Daardoor is het helaas niet de vraag óf u met digitale criminaliteit te maken krijgt, maar wanneer. Voorkom problemen met een passend veiligheidspakket voor uw netwerk, bedrijfsgegevens en alle ICT-voorzieningen.

Wat doet het MKB Security Pakket voor u?


Het MKB Security Pakket helpt u de digitale veiligheid van uw bedrijf te verbeteren. Het legt een stevig fundament voor een sterk verbeterd veiligheidsbeleid. Het waarborgt niet alleen de veiligheid van uw bedrijf en ICT, maar laat ook zien dat de juiste technische én organisatorische stappen zijn genomen om datalekken te voorkomen. Bovendien wordt uw organisatie goed voorbereid op een eventuele aanval.

Wat zijn uw risico’s wat betreft digitale veiligheid? Download onze Quickscan brochure.

Download de Quickscan brochure

 

Meer weten over de mogelijkheden van ons MKB Security Pakket? Download de brochure.

Download brochure

 

Meer weten of digitale veiligheid? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs 

Neem contact met ons op