Vast-Mobiel integratie

Maakt zakelijk bellen eenvoudiger en goedkoper

De integratie van vaste telefonie en  mobiele telefonie biedt veel mogelijkheden om de bereikbaarheid van organisaties te verbeteren. Zetacom biedt organisaties de mogelijkheid om vaste telefonie en mobiele telefonie volledig te integreren (Va-Mo). Hierdoor wordt zakelijk bellen een stuk eenvoudiger, overzichtelijker en goedkoper.

iStock-519577404-1600x400

Grenzen tussen vast en mobiel verdwijnen

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen? Zodat zij mobiel kunnen werken, maar wel goed bereikbaar zijn? Met Vast-Mobiel integratie verdwijnen de grenzen tussen vaste en mobiele telefonie. Mobiele telefoons worden namelijk gekoppeld aan uw bedrijfstelefooncentrale (lokaal of in de cloud) en de toestellen gaan zich hierdoor gedragen als een ‘vast’ bureautoestel. Waar iemand ook werkt, hij is gewoon mobiel bereikbaar op het vaste nummer.

De mobiele telefoon is zo bereikbaar onder het vaste nummer. Daarnaast worden functies zoals doorverbinden, het adresboek van uw organisatie of het bekijken van de oproepgeschiedenis ook mobiel beschikbaar. Ook kunnen collega’s zien of iemand wel of niet in gesprek is. Gebruikers kunnen ook zelf bepalen wanneer zij hun toestel zakelijk of privé gebruiken.

Voordelen van Vast-Mobiel integratie

Het integreren van vaste telefonie en mobiele telefonie heeft meerdere voordelen. De motieven kunnen per organisatie en gebruikersgroep verschillen. Dit zijn veelgenoemde argumenten om hiervoor te kiezen:

  • Medewerkers kunnen flexibeler en mobieler werken.
  • De kwaliteit van klantcontact verbetert (overal bereikbaar met dezelfde kwaliteit).
  • Financieel voordeel: geen kosten tussen vaste en mobiele telefonie.
  • Bellen en gebeld worden op één vast, zakelijk nummer.
  • De voordelen van zakelijke telefonie ook op de mobiele telefoon.

Ons advies voor uw ideale oplossing

Onze consultants adviseren u graag over de mogelijkheden van vaste en mobiele telefonie met uw eigen telefooncentrale of in de cloud. Zetacom put hierbij uit een enorme ervaring op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Wij helpen u ook om een goed moment te kiezen voor de integratie van vast en mobiel. Zo kunt u tijdig voorsorteren op de toekomst.

Mobile Device Management

Mobile Device Management (MDM) is een waardevolle oplossing voor gebruik van zakelijke mobiele telefonie. Voor gebruikers en voor efficiënt beheer van de toestellen en bedrijfsdata op afstand. MDM omvat het configureren, beheren en beveiligen van alle mobiele hardware en de zakelijke data die erop staat. Een eigen appstore voor uw gebruikersgroepen kan daarbij waardevol zijn. Goed MDM zorgt voor productieve mobiele werkplekken en voorkomt dat er wildgroei of ‘schaduw IT’ ontstaat op zakelijke mobiele apparaten. Met alle risico’s voor de veiligheid van gegevens of privacy.