Zakelijk Internet

Breed aanbod in ons portfolio voor uw zakelijk internet

Op het gebied van zakelijk internet bestaan er veel marktpartijen die allemaal hun eigen oplossingen bieden. Het brede portfolio van Zetacom kan u veel van deze oplossingen bieden, want wij zijn partner van alle grote providers. Wij kijken samen met u welke oplossing (of meerdere) het best past bij uw organisatie. U houdt daarbij altijd de vrije keuze.

iStock-519577404-900x600

Zakelijk internet als onderdeel van uw infrastructuur

Wij scheppen voor onze klanten duidelijkheid op het gebied van zakelijk internet. Altijd in begrijpelijke taal en volledig gericht op het rendement voor uw organisatie. Als system integrator kijken wij naar de beste integrale oplossing voor uw organisatie. Ook de providers voor uw internet en bijvoorbeeld mobiele telefonie zijn hier onderdeel van. Wij bundelen alle vereiste techniek tot één totaaloplossing.

Zijn meerdere providers nodig? Geen probleem!

Ook als de diensten van meerdere providers nodig zijn, kan dat natuurlijk. Wij zorgen dat alles goed op elkaar wordt afgestemd en vlekkeloos werkt. U heeft daarbij slechts één aanspreekpunt: Zetacom, als uw Single point of contact (SPOC).

Het werken met meerdere providers kan nodig zijn om voor uw organisatie de beste oplossingen te realiseren. Bijvoorbeeld wanneer u veel diensten afneemt van één provider, maar voor een redundante glasvezel-verbinding toch een andere partij nodig is. Dat is bij ons geen enkel probleem.

Zetacom Vast –

Dienstbeschrijving DSL

Zetacom levert naast telefonie, zorgoplossingen en networking diensten ook (Premium) Zakelijke internetverbindingen, IP-VPN verbindingen, WAN infrastructuur en SIP Trunking. Deze dienstbeschrijving beschrijft de werking en service van door Contractant middels getekende Opdracht(en) afgenomen Zetacom DSL diensten.