Installatie & implementatie

 

Vaste en mobiele telefonie worden steeds vaker samengevoegd (VaMo integratie). Bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, een verouderde telefooncentrale of gewoon voor betere bereikbaarheid en efficiency. Telefonie kan dat gelijk gekoppeld worden aan ICT-diensten zoals Skype for Business. Om alles in goede banen te leiden, hebben wij de volgende diensten.

 

Projectmanagement
De collega’s van onze installatieafdeling zorgen voor het realiseren van de gemaakte afspraken. Zij stellen een projectplan op en monitoren de voortgang.


Controleren infrastructuur (Site Survey)
Het is essentieel om te controleren of de bestaande bekabeling, (netwerk)apparatuur en werkplek-aansluiting geschikt zijn voor de nieuw te leveren oplossing. Dit voorkomt achteraf vervelende verrassingen, zoals extra kosten voor aanleg van nieuwe bekabeling.


Installeren en programmeren
Bij de overstap naar hosted (cloud)telefonie verzorgen wij de installatie van het systeem en de apparatuur. Ook voeren wij de montagewerkzaamheden en programmering uit. Het kan zijn dat een dekkingsmeting onderdeel uitmaakt van het project. Waar gewenst helpen onze consultants uw gebruikers praktisch op weg met trainingen of gebruikersadoptie. 

 

Meer weten?

Neem contact met ons op

 

 

"Dit bedoelen wij met optimale klantbeleving: alles doen om het contact tussen onze klanten en hun relaties perfect te laten verlopen."

Erik Rieken Commercieel directeur