Overstapservice

Vlekkeloos overstappen zonder zorgen

Overweegt u een overstap naar een andere provider voor uw internetverbinding, telefonie, mobiele netwerk of bijvoorbeeld bepaalde zorgtoepassingen? Zetacom maakt deze stap veel kleiner met onafhankelijk advies en begeleiding van de overstap. Zetacom zorgt voor duidelijkheid vooraf en waar nodig met harde garanties.

Onze overstapservice maakt vlekkeloos overstappen zonder zorgen mogelijk. Hiervoor zorgen wij naast de begeleiding van de overstap voor extra ondersteuning waar dat nodig is. Bijvoorbeeld door vooraf eerst een proefopstelling (PoC: Proof of Concept) te maken. Of door trainingen, een presentatie of een roadshow te houden voor uw medewerkers. Soms is ook eerst een Netwerk Check nodig. Wij denken echt aan alles voor een vlekkeloze overstap. Daarvoor hebben wij alles zelf in huis.

391adae6-e44a-4df7-a502-5432830ae980_altijd-bereikbaar

Rendement Verhogen

Veel adviesvragen van onze klanten in het MKB, de groot zakelijke markt en de gezondheidszorg gaan over het verhogen van hun rendement. Voor de een betekent dat vooral efficiënter werken om werkprocessen efficiënter te maken en de klant- of patiënttevredenheid te verhogen. Voor de ander gaat het om kosten besparen. Wij geven onafhankelijk advies over de beste oplossing voor uw organisatie en situatie.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

1. Consultancy

2. Advies

3. Installatie

4. Beheer

5. Training