Is uw netwerk nog up-to-date?

Een goede en betrouwbare verbinding naar uw pand of werkplekken van medewerkers zijn geen vanzelfsprekendheid. Overweegt u een nieuwe provider, andere apparatuur of werken in de cloud? Dan is het noodzakelijk om te weten of de dekking en bekabeling op orde zijn. Zetacom heeft hiervoor verschillende diensten beschikbaar.

Dekking & signaalsterkte meting: het beste bereik

Wilt u verhuizen naar een ander pand? Of overstappen naar een andere leverancier? Krijgt u klachten van gebruikers? Dan is het belangrijk om zeker te weten of het bereik (indoor dekking) goed is. Om daar zeker van te zijn, voert Zetacom signaalsterkte metingen uit. Hierna ontvangt u in een overzichtelijk rapport de meetdata, gekoppeld aan verschillende locaties in uw pand. Uiteraard compleet met onze conclusies en advies.

Controleren bekabeling: wel of niet bellen via internet?

Is uw telefooncentrale aan vervanging toe? Vaak kunnen organisaties flink besparen door te bellen via internet (cloud telefonie of IP-telefonie). Dan is het wel belangrijk om te weten of uw bestaande bedrijfsnetwerk (LAN) daarvoor geschikt is. Wij controleren de bekabeling en de bestaande apparatuur (ook wel ‘schouwen’ genoemd). In een beknopt rapport ontvangt u onze bevindingen, aangevuld met heldere tips en adviezen.

Als blijkt dat het netwerk niet geschikt is maar aanpassingen doorvoeren economisch wel aantrekkelijk is, kunnen wij dat ook direct voor u uitvoeren. Zo wordt u direct geholpen, met alles in één hand.

Aanvullend op het controleren van de bekabeling bespreken we met u welke telefooncentralefuncties in de toekomst (nog) gewenst zijn. Los van de vraag of een centrale in uw pand staat (on premise) of in de cloud. We kijken hierbij ook naar de rollen en profielen van gebruikers (callcenter), inrichten van huntgroepen en bijvoorbeeld automatische doorschakelingen.

"Vertrouwen dat jouw ICT-partner tot de beste oplossing komt. En dat doen wij bij Zetacom."

Nicole Poppelaars Office Manager bij DUO Market Research

Onderzoek bereikbaarheid: bereikbaar zoals uw relaties dit verwachten

Mensen hebben op veel verschillende manieren contact met elkaar. Zij verwachten dat dit ook bij uw organisatie mogelijk is. Uw klanten, relaties en medewerkers willen gemakkelijk de juiste persoon kunnen bereiken, op een manier die zij willen en hen uitkomt. Goede bereikbaarheid is tegenwoordig dé voorwaarde voor een goede en flexibele bedrijfsvoering.

Zetacom maakt dit mogelijk en helpt uw medewerkers om snel en adequaat te reageren. Wij bieden hiervoor diverse mooie oplossingen. Wat het best bij u past, bepalen we gezamenlijk. Onze consultants helpen u bij het in kaart brengen van uw bedrijfsproces en werkprocessen. Zo kunt u altijd rekenen op de best passende oplossing voor uw situatie.

Nieuwsgierig wat wij allemaal voor u in huis hebben?

Bekijk onze producten en diensten