banner

Klantevent Mitel MiVoice Business

  • Donderdag 13 juni
  • Van 13:00 tot 16:30
  • Traverse 1, Veenendaal
Aanmelden

Ontdek de toekomst van Mitel MiVoice Business

Graag willen wij jou bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in de afgelopen periode. Daarom nodigen wij jou van harte uit voor een interactief klantevent bij Detron Zetacom in Veenendaal op donderdag 13 juni. We vertellen je graag meer over de toekomst van Mitel MiVoice Business en nemen ruim de tijd om al jouw vragen te beantwoorden!

Meld je nu snel aan!

Over het event

Het belooft een inspirerende middag te worden, onder begeleiding van dagvoorzitter Richard Bordes. Tijdens het event vertellen wij je graag meer over de laatste ontwikkelingen binnen de Detron Zetacom Groep. Daarnaast vertelt Mitel alles over de roadmap van en krijg je inzicht in de toekomst van Mitel MiVoice Business. Aansluitend gaan we in een interactieve sessie in op alle vragen die jij als klant wilt stellen.

Na het inhoudelijke gedeelte sluiten we af met een intiem concert van niemand minder dan Tim Akkerman, o.a. bekend als zanger van Di-rect. In een informele setting kan je genieten van muziek met een hapje en drankje.

Het programma

12:00 – 13:00 Inloop en ontvangst met lunch

13:00 – 13:15 Opening en introductie Nick Bouwens en Richard Bordes

13:15 – 14:00 Mitel MiVoice Business Roadmap

14:00 – 14:15 Pauze

14:15 – 15:15 Interactieve Q&A

15:30 – 16:30 Intiem concert Tim Akkerman

16:30 – 17:30 Einde, vrijblijvende borrel

De Sprekers

Richard Bordes – Dagvoorzitter

Richard Bordes is een veel gevraagd dagvoorzitter en moderator. Vanuit visie en motivatie kan hij vele onderwerpen op het scheidsvlak van technische ontwikkelingen en de samenleving duidelijk analyseren en helder bespreken. Juist voor een verhaal met een ander geluid ben je bij hem aan het juiste adres. Daarbij is Richard door zijn scherpte en humor de accelerator om deelnemers aan een seminar, discussie, ronde tafel of panel uit hun schulp te halen. En daardoor krijgen bijeenkomsten met Bordes net dat beetje meer. Zijn visie en blik de op de continu veranderende wereld om ons heen gebruikt hij om jouw bijeenkomst tot een succes te maken

Nick Bouwens – Sales Manager DZG

Nick Bouwens, Sales Manager bij de Detron Zetacom Groep. De afgelopen 20 jaar heeft Nick gewerkt binnen de IT en Unified Video Communications branche, waarbij de rode leidraad sales (management) en business development is geweest. Het aansturen en ondersteunen van salesteams vanuit een ondernemende visie en het op de markt brengen van innovatieve IT oplossingen en diensten zijn Nick’s grote passie. Binnen de Detron Zetacom groep is Nick verantwoordelijk voor het Communication Solution Salesteam binnen de vertical Enterprise & Public.

Tim Akkerman – Twintig jaar in het vak

Alweer ruim 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Akkerman vormde in 1999 op 19-jarige leeftijd samen met drie anderen de band DI-RECT. De band behaalde een aantal top-10 hits in Nederland en enkele hitparadenoteringen in het buitenland. In 2009 besloot hij om met de band DI-RECT te stoppen en solo verder te gaan. Zijn muzikale carrière,kenmerkt zich door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows! Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene.

Beleef deze onvergetelijke middag met ons mee!

Het belooft een inspirerende middag te worden met een sterk inhoudelijk programma en aansluitend een concert om nooit te vergeten.

banner