Move to the cloud: stap over naar Cloud Telefonie

Bereikbaarheid en continuïteit zijn vaak dé thema’s waarvoor bedrijven hun telefonie onder de loep nemen. Cloud telefonie is dé oplossing om dit te optimaliseren. Maar wat zijn dan precies de voordelen van Cloud telefonie? En hoe profiteer je hier optimaal van? Zetacom helpt u graag de juiste keuzes te maken én kan het volledige beheer voor u uit handen nemen. Lees hier alles over de ‘move to the cloud’.

Blog: Waarom kiezen voor cloud telefonie? Kijk verder dan de kosten!

Veel organisaties maken of overwegen de stap naar cloud telefonie. Waarom kiezen ze hiervoor of juist niet? De afgelopen 10 jaar zagen we bedrijven en organisaties al eerder een vergelijkbare stap zetten op het gebied van telecom. Na een korte terugblik op die lessen zetten we de belangrijkste actuele vragen, antwoorden en aandachtspunten over cloud telefonie graag voor u op een rij.

Wanneer kiezen voor cloud telefonie?

Lees de blog

Whitepaper: 4 aandachtspunten om cloud telefonie écht optimaal te benutten

Cloud telefonie kan grote voordelen bieden, maar is op zichzelf geen wondermiddel. Er is onder anderen efficiëntie en goede dienstverlening nodig om het optimaal te benutten. Waarom kiezen voor cloud telefonie en waar moet u op letten om niet alleen de goede keuze te maken, maar hier vervolgens ook optimaal van te profiteren? Deze whitepaper helpt u op weg.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Download onze brochure

Neem direct contact op

Infographic: Cloud Telefonie mét Service en Beheer van Zetacom

Met de overstap naar Cloud Telefonie alleen, bent u er nog niet. Er komt veel investering kijken bij Cloud Telefonie. Hoe richt u het zo (kosten)efficiënt mogelijk in? Zetacom kan de volledige service én beheer voor u uit handen nemen. Download de infographic en ontdek welke voordelen dit met zich meebrengt.