Zakelijk Internet

Organisaties worden voor hun bedrijfsvoering en omzet steeds afhankelijker van het internet. Toepassingen als e-mail, elektronisch bankieren, zoeken en publiceren van gegevens tot het plaatsen van orders via webapplicaties op het internet zijn deel geworden van de dagelijkse bedrijfsvoering. Zetacom biedt daarom voor iedere organisatie de juiste zakelijke internetverbinding.

Zakelijk Internet: DSL, Fiber en Fiber-To-The-Home

Uw zakelijke internetverbinding is bij Zetacom in goede handen. Of het nu om een xDSL lijn of om Fiber(glasvezel) gaat, Zetacom levert een volledige range aan (Premium) zakelijke internet-verbindingen, IP-VPN verbindingen, WAN infrastructuur en SIP Trunking. Internet van Zetacom is direct op de AMS-IX gekoppeld. Niet eerder dan in het domein van onze ISP wordt gerouteerd naar het internet.

Meerdere locaties: IP-VPN verbindingen

Iedere onderneming met meer dan één vestiging is toe aan een bedrijfsnetwerk. Met een Zetacom Vast IP-VPN netwerk worden al uw vestigingen en thuiswerkplekken direct met elkaar verbonden. Veilig, eenvoudig en zeer efficiënt. Deze dienst biedt de ideale infrastructuur voor ál uw zakelijke communicatie. Binnen het Zetacom netwerk worden al uw vestigingen en thuiswerkplekken direct met elkaar verbonden. Zo ontstaat er één centraal bedrijfsnetwerk voor uw organisatie. Al uw telefonie- en datafunctionaliteiten zijn binnen uw netwerk transparant beschikbaar op iedere locatie met zakelijk internet van Zetacom. U verhoogt hierdoor zowel uw bereikbaarheid als veiligheid én beschikt over een snel, efficiënt en gemakkelijk te onderhouden netwerk.

Uw netwerk klaar voor de toekomst

In de zakelijke markt wordt IP op steeds grotere schaal toegepast. Er is inmiddels al aangekondigd dat ons landelijk traditioneel (ISDN) telefonienetwerk in de komende jaren wordt vervangen door een volledig op IP gebaseerd netwerk. Met een Zetacom IP-VPN beschikt u over een toekomst-vast netwerk voor al uw zakelijke communicatie. Uw netwerk is bovendien flexibel en schaalbaar; het wordt zo ingericht dat het kan meegroeien met uw organisatie. Zetacom begeleidt organisaties met de overstap naar volledig op IP-gebaseerde netwerken. Download hieronder onze brochures of neem contact op met één van onze specialisten.