Multichannel

Multichannel contact met een consistent imago

Goede communicatie is de basis voor goede samenwerking, maar de manier waarop mensen communiceren verandert. Er komen steeds meer communicatiemiddelen en informatiebronnen. En bij ieder kanaal hebben uw gebruikers en klanten andere verwachtingen.

cloud telefonie

Een belangrijke uitdaging van multichannel klantcontact is om communicatiemiddelen goed op elkaar af te stemmen. En om te zorgen dat klanten via verschillende kanalen wel altijd een positieve én consistente ervaring houden. Dit moet goed zijn afgestemd op de verwachtingen die klanten bij ieder communicatiekanaal hebben, bijvoorbeeld ten aanzien van responsetijden. Zetacom helpt organisaties hierbij door te zorgen voor integrale oplossingen met doelgerichte inzet en beheersing van ICT.

Uw imago bepaalt u zelf, maar wij helpen om dit uniform uit te dragen via alle kanalen. De Unified Communications oplossingen van Zetacom bieden het platform om alle kanalen goed op elkaar af te stemmen en bij elkaar te brengen.

Lees een van onze cases in de blog ‘schoenengigant vanHaren geeft klantbeleving extra impuls’.

Whitepaper: De ontwikkelingen in de telefonie op een rijtje. Welke keuze heb ik?

Als IT-manager heeft u vast gemerkt dat de rol van telefonie aan het veranderen is. Wat Spotify doet met de manier waarop we muziek consumeren, doet de cloud met telefonie: geen eenmalige investeringen, geen vast contract, maar betalen per gebruiker per maand.

Benieuwd welke ontwikkelingen zich voordoen op het gebied van telefonie en welke keuzes u heeft? Vul het formulier in en u ontvangt de whitepaper per e-mail.