Verbonden medewerkers

Belangrijke uitdagingen voor optimale samenwerking

Een belangrijke uitdaging voor organisaties om goede samenwerking te faciliteren met ICT is allereerst de selectie van de juiste hulpmiddelen en de integratie van deze tools. Zodat ze samen uw ideale oplossing vormen.

sensoren en cameras

Daarnaast is het koppelen van systemen en databronnen een belangrijke uitdaging. Tot slot is vooral de adoptie van oplossingen door eindgebruikers essentieel. Daarom maakt Zetacom oplossingen zo eenvoudig en intuïtief mogelijk voor uw eindgebruikers.

Daarnaast zijn trainingen voor medewerkers op alle gebruikersniveaus waardevol om te zorgen dat oplossingen ook echt goed benut worden. Zo helpen wij klanten bij al hun uitdagingen op het gebied van samenwerking. Want de implementatie van een oplossing is pas geslaagd als ook de adoptie een feit is.

Lees meer in de klantcase van Opdidakt.

e-Book: Geluk op de werkvloer, een goede zaak

Dat mensen zich gelukkig voelen op hun werk is eerder uitzondering dan regel. Wat kunnen wij als onderneming doen om onze medewerkers
gelukkiger en productiever te maken? Veel bedrijven komen nu met tools en initiatieven om het welzijn en geluk in de werkomgeving te bevorderen. Dat kan gaan van seminars over stressmanagement
tot korter werken op vrijdag en agile working.

Meer weten? Download het gratis e-book: Geluk op de werkvloer, een goede zaak