Werken uit de cloud

ICT helpt bij samenwerken om afstanden te verkleinen

De manier waarop mensen in organisaties werken en samenwerken verandert in hoog tempo. ICT-oplossingen bieden volop mogelijkheden om mobiel, flexibel of thuiswerken goed te faciliteren. Zodat mensen elkaar op het juiste moment zien of op afstand samenwerken, maar de afstand niet ervaren.

6

Een handdruk of elkaar in de ogen kijken, is niet te vervangen maar ICT kan afstanden wel helpen verkleinen. Bijvoorbeeld door te werken in de cloud, met video-vergaderen, goede telefonische bereikbaarheid en door te zorgen voor goede uitwisseling van documenten en data. Zetacom realiseert hiervoor de infrastructuur en alle tools (zoals een VPN netwerk en mobiele oplossingen) om dit mogelijk te maken.

Lees ook meer over Cloud Telefonie.

Whitepaper: In 7 stappen optimaal én efficiënt samenwerken

Het succes van organisaties begint bij goede samenwerking. Samenwerking moet efficiënt, prettig én snel mogelijk zijn. Er zijn tal aan mogelijkheden, maar al deze nieuwe mogelijkheden zorgen ook voor nieuwe uitdagingen. Wat past goed bij uw organisatie, medewerkers en klanten? Hoe zorgt u dat alle tools optimaal benut worden? Wij helpen u graag op weg.

Meer weten? Download het gratis whitepaper: In 7 stappen optimaal én efficiënt samenwerken