Optimale bereikbaarheid en modern work in de zorg

De uitdagingen in de zorg anno 2024 vragen om een efficiënter zorgproces en een moderne werkplek met ultieme bereikbaarheid. Snelle, veilige en effectieve informatie-uitwisseling in een digitale werkplek is daarvoor cruciaal. En dat kan alleen met een goede ICT-infrastructuur waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen een plaats hebben. We vertellen je er op deze pagina graag meer over.

Moderne werkplek: eerst denken, dan doen

Investeren in een moderne digitale werkplek, met alle bijbehorende diensten en werkplek- en communicatiemiddelen, dat doe je niet zomaar. Je wilt dat jouw zorgprofessionals beter samenwerken, efficiënter werken en de productiviteit laten stijgen. Maar tegelijkertijd wil je ook de zekerheid dat het veilig is en dat je zorgprofessionals er optimaal gebruik van maken. Waar en hoe begin je? 

Zij vertrouwen op onze dienstverlening

Optimale bereikbaarheid en een moderne werkplek met Detron Zetacom

Door de telefooncentrale en IT-infrastructuur te koppelen, communiceert je zorgpersoneel gemakkelijk, flexibel en virtueel via een laptop of andere devices. Detron Zetacom Groep helpt zorgorganisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren met slimme technologie en optimale veiligheid, bijvoorbeeld met: 

Unified Communications voor de beste bereikbaarheid en productiviteit
Mobile Device Management voor devicebeheer en veiligheid
• Draadloze telefonie
• Cloudtelefonie
• Applicatie Hosting

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een communicatieve uitdaging in de zorg? Stuur dan een bericht. Binnen 1 werkdag nemen we contact op.