Optimale connectiviteit in de zorg

Digitale patiëntendossiers, medische apparatuur op afstand, mobiele devices, slimme sensoren en geavanceerde communicatieplatforms: het is aan de orde van de dag in de zorg van vandaag en morgen. Een goed beveiligd, connectief netwerk is daarom niet meer weg te denken. Wat is daarbij belangrijk? En hoe zet je zo'n solide netwerk voor ultieme connectiviteit op? We vertellen je er op deze pagina graag meer over.

Uitdagingen in connectiviteit: het antwoord

De groeiende vraag naar digitale gezondheidsdiensten en geavanceerde medische technologieën brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Je kunt als zorgorganisatie immers niet meer zonder een betrouwbaar en veilig netwerk, maar dat vraagt om een investering en intensief beheer. Network-as-a-Service (NaaS) biedt uitkomst.   

Zij vertrouwen op onze dienstverlening

Pluk de vruchten van optimale connectiviteit met Zetacom

Als ICT-specialist en system integrator helpen wij zorgorganisaties om hun werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren. Dat doen wij dankzij slimme technologieën. Vanuit onze expertise zorgen wij voor naadloze, integrale communicatieoplossingen. Op het gebied van connectiviteit staan wij stil bij het belang van:

Interconnectiviteit
Het Wifi-netwerk
• Continuïteit
• Netwerkbeheer (op afstand)

Onze oplossingen zijn altijd afgestemd op de werkprocessen, doelstellingen en het budget van jouw zorginstelling. 

Best Practice: gedecentraliseerd Wifi-netwerk voor Laurens 

Tot drie jaar geleden viel het Wifi-netwerk van de Rotterdamse zorginstelling Laurens regelmatig uit. De verouderde IT-infrastructuur kon de snelle groei van Laurens niet volgen. Dat zorgde voor een instabiel, onveilig netwerk. Daar komt nu verandering in! 

verbindingen

Zo is jouw netwerkinfrastructuur klaar voor de toekomst

Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden en ultieme connectiviteit is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Hoe kom je tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst? In ons whitepaper geven we je houvast in negen overzichtelijke stappen.  

Meld je gratis aan voor het event Zorg & ICT

Laat je inspireren door best practices zodat ook jouw zorginstelling een robuust, goed netwerk neerzet. Welke stappen neem je? Voor welke keuzes kom je te staan en hoe weet je nou wat het beste is voor juist jouw organisatie? Hoe beheer je het netwerk veilig en efficiënt? Je hoort het allemaal in deze sessie op Zorg & ICT.

Datum: 10 april 2024
Plaats: Amsterdam

Meld je hier aan

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een communicatieve uitdaging in de zorg? Stuur dan een bericht. Binnen 1 werkdag nemen we contact op.