partner Ascom

Vrijheid, veiligheid én privacy. Ascom zorgoplossingen.

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele werkstroomsystemen voor de gezondheidszorg. De visie van Ascom is erop gericht om het gat in de digitale informatievoorziening te dichten en optimale beslissingen mogelijk te maken – overal en altijd.

Meer weten of overleggen?

VRAAG INFORMATIE OP

"Vertrouwen dat jouw ICT-partner tot de beste oplossing komt. En dat doen wij bij Zetacom."

Nicole Poppelaars Office Manager bij DUO Market Research

De Ascom i63 VoWiFi handset zorgt dat mobiele medewerkers verbinding houden met kritische gegevens, apparatuur, gebeurtenissen en collega’s.

  • Gecentraliseerd beheer, zodat beheerders alle instellingen op afstand kunnen configureren. Interoperabel met bekende PBX en wifi-aanbieders.
  • De Ascom i63 Protector zorgt dat kwetsbare medewerkers veilig zijn, dankzij zijn alarmknop-, ‘man-down’- en ‘no-movement’-alarm en nauwkeurige lokalisatiefunctie.
  • Gebruiksvriendelijk. Headset met Bluetooth voor comfortabel gebruik. Dankzij het grote scherm en lage gewicht (slechts 135 g) is de Ascom i63 comfortabel te gebruiken.

De stijlvolle en tegelijkertijd robuuste professionele handset voor betrouwbare mobiele communicatie en coördinatie

DOWNLOAD PRODUCT SHEET

De Ascom Myco smart device oplossing: communicatie en coördinatie tussen spraak, berichten, taaktoewijzing en meer.

  • Het zorgt dat de gebruikers naadloos verbonden zijn met collega’s, patiënten, laboratoria, apotheken, portiers, schoonmakers, medische apparatuur, patiëntmonitoren en verpleegoproepsystemen.
  • Het brengt gegevens uit al deze bronnen samen, die vervolgens als bruikbare informatie wordt weergegeven—waardoor eerstelijns verpleegkundigen tijdens hun werk de beste beslissingen kunnen nemen.
  • Het maakt samenwerking gemakkelijker, verwijdert bottlenecks in de workflow, en zendt de informatie die het heeft verzameld naar back-end administratieve en analysesystemen. En ja, u kunt het ook als een telefoon gebruiken.

Dat is de Ascom Myco 2. De control hub die er uitziet als een smartphone.

Myco2 met DECT aan boord

Eindelijk, een DECT smartphone, speciaal ontwikkeld voor de zorg! Gebruikt jouw zorginstelling een Ascom DECT systeem voor telefonie en kritieke communicatie? Dan is de Myco2 wellicht iets voor jou! Met de Myco worden de functies van een smartphone gecombineerd met de betrouwbaarheid van DECT. Wat kun jij met een DECT smartphone in je werk verbeteren?

DOWNLOAD PRODUCT SHEET

 

Wilt u meer weten over de oplossingen van Ascom? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088-938 2222 of gebruik het contactformulier