partner BproCare

Meer tijd voor zorg dankzij Zorg Communicatie Platform.

Wat BproCare doet voor de zorg

BproCare ondersteunt zorgprocessen. Hoe? Door ervoor te zorgen dat door middel van techniek de juiste zorgvraag bij de juiste zorgmedewerker terecht komt. Zo wordt er effectiever gewerkt en is er meer tijd voor zorg.  

Meer weten of overleggen?

VRAAG INFORMATIE OP

Alle zorgcommunicatie in één slim systeem 

Het Zorg Communicatie Platform van BproCare gaat verder dan de algemene verpleegoproepsystemen. In deze (oude) systemen wordt vaak alleen gebruik gemaakt van de hals- en polszenders met een knop en een spreek-luisterunit aan de muur. Interactieve communicatie is hierbij niet mogelijk. Dat kan anders en beter.  

De oplossing van BproCare is daarom gericht op zorgdifferentiatie en de mogelijkheid tot bi-directionele communicatie. Zodat de verschillende zorgvragen direct bij de juiste zorgmedewerker terecht komen en opgevolgd kan worden met een beeld- en/of spraakverbinding. 

Zijn bewoners zelf in staat zijn om hun specifieke zorgoproep door te geven? Dan maken zij veelal gebruik van de BproCare TAB. Voor mensen met dementie is er sensorische bewaking, waarbij de unieke Slimme Scenario Server van BproCare automatisch scenario’s genereert wanneer er door de zorgmedewerkers zelf sensoren in een kamer worden geplaatst. Zorgmedewerkers gebruiken voor het ontvangen en afhandelen van alarmering- en zorgoproepen een moderne smartphone met daarop de BproCare App.  

De missie van BproCare: regie terug bij de bewoner en zorgmedewerker

BproCare is opgericht met maar één doel voor ogen: de regie teruggeven aan de mensen die zorg nodig hebben én willen geven. Het liefst wil BproCare dat iedere bewoner een buddy of familielid heeft die 24/7 bij ze is en roept als er hulp nodig is of even de gordijnen voor ze open doet. Maar die is er niet.

BproCare is gaan kijken (en voelen) hoe ze die ‘buddy’ het beste kunnen vervangen met behulp van techniek. Een communicatietool die intuïtief in gebruik is, interactie mogelijk maakt en veel voorkomende handelingen kan automatiseren.

Wil je meer informatie over de oplosssingen van BproCare voor jouw zorgorganisatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.